|
|
||||
|
||||
|
Aż się prosi, aby nad lokalem PIVOVARIA patronat medialny objęła PIVARIA
![]()
|
|||
|
|||
Drodzy PIWOSZE z nieoficjalnych źródeł wiem że w niedzielę 30-03-2008 po godzinie dwunastej można wpaść na degustację trzech gatunków piwa. Proszę o opinie: |
|
|
||||
|
||||
|
Przydałoby się jednak oficjalne potwierdzenie (kolega darko?) co by klamki pivovarii nie pocałować...
|
|
|
|||
|
|||
|
Na pewno klamki nie będziesz całował - bo drzwi będą szeroko otwarte!
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Mam takie pytanko.
Czy nazwa WitMar nie ma przypadkiem jakiegoś powiązania z państwem P. i M. Piwońskimi? |
|
|
||||
|
||||
|
Biorąc pod uwagę logistykę - można przyjechać z "własnom-flaszkom" i zatankować na wynos/wywóz...?
|
|
|
|||
|
|||
|
Weź ze sobą lejek.
|
|
|
|||
|
|||
|
PANKRACY - jesteś nieźle zorientowany gratuluję
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Do której godziny w niedzielę będzie można zjawić się na degustacji? Czy ewentualnie w poniedziałek 31 marca też przewidziana jest tego typu atrakcja?
|
|
|
|||
|
|||
|
jeżeli mnie pytasz to odpowiadam: pisałem, że słyszałem nieoficjalnie, że w niedzielę można wpaść na degustację czyli ocenę organoleptyczną trzech gatunków piwa, ale nie pisałem nic o atrakcjach! jakie sugerujesz.
|
|
|
||||
|
||||
|
Jedyną atrakcją jaką sugeruję jest spróbowanie piwa z nieczynnego jeszcze browaru.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() załączniki do wglądu. |
|
|
||||
|
||||
|
Może napiszesz jasno czy jesteś związany z browarem i przekazujesz wiadomości z pierwszej ręki, czy są to jedynie gdybania. Taka zabawa w kotka i myszkę i czepianie się za słówka nie ma najmniejszego sensu
![]()
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek **** Zapraszam do konkursów: (#145) Amber: do wygrania 10pak Złotych Lwów i kufel gdański oraz (#144) Relacja z (piwnej) podróży 2010 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa |
|
|
||||
|
||||
|
To nie mozna napisać wprost, że w niedziele otwarcie i jako własciciel zapraszasz?
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ale cisza
|
|
|
||||
|
||||
|
Przed burzą
![]()
|
||||
|
||||
|
w kuflu piwa
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Za 5 dwunasta. Czekam na relacje naocznych świadków
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Potwierdzam, że lokal jest otwarty od dziś do godziny 12.
Można spróbować trzech gatunków piw: Jasnego, Pszenicznego i Koźlaka. Zapraszam
|
||||
|
||||
|
Czekałeś z tym tysięcznym postem na tą okazję. Przyznaj się
![]() Dobra wiadomość. Myślę, że w połowie kwietnia Was odwiedzimy ![]()
Sklepik Browar.biz Piwo domowe - Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych Reklama w BROWARZE PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D Maggyk edytował/a post 30-03-2008 o godz. 13:03. |
|
|
||||
|
||||
|
Mówisz? No dobra, to ja i Slav się zastanowimy
![]()
Mikrobrowar Czterej z Portierni i Pils Piwny świat się nie zaczyna ani nie kończy na BJCP! Szkółka Niedzielna w Czeskim Raju - bezplatne kursy piwowarskie! -------------------------------------- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() Dla ułatwienia powiem, że Jasne i Pszeniczne kosztują po 7 zł za pół litra a za Koźlaka trzeba zapłacić 8 zł. Można też kupić piwo w wersji 0,3 l.
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Ja dodam, że wersje 0,3 l odpowiednio 4,5 pln za jasne i pszenicę oraz 5 pln za koźlaka. Spróbowałem wszystkie ale z ocenami pozwolę sobie się powstrzymać. Na pewno jak na warunki radomskie jest to nowa jakość. Szkło odpowiednie dla gatunku, na nim firmowe logo, podstawki również z logo browaru. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]()