Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szukam browarnika - Zakopane

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MichalGaczorek
    Junior
    • 10-2013
    • 1

    Szukam browarnika - Zakopane

    POTRZEBNY PIWOWAR – ZAKOPANE

    Opis pracy:

    Warz regionalne piwo w Nosalowym Dworze (www.nosalowy-dwor.eu). Nosalowy Dwór Resort & SPA to wyjątkowy resort składający się z 3 hoteli o wysokim standardzie (ogólnie jest dostępnych 300 pokoi). W naszych strukturach posiadamy wolnostojącą regionalną restauracje, w której planujemy otwarcie niezależnego restauracyjnego browaru. Naszą ideą jest produkowanie piw doskonałych na każdą okazję i pasujących do każdego posiłku. Bardzo byśmy chcieli, by wciąż świeży fani piwa w Polsce mogli kosztować i zgłębiać swoją wiedze na temat tego wspaniałego złocistego trunku. Dla odpowiedniego kandydata jest to wyjątkowa okazja, by tworzyć własne piwo w sercu samych Tatr. Jako duża firma będziemy wspierać nasz projekt działami; marketingu, sprzedaży, oraz gastronomii. Dołącz do naszego zespołu i stwórzmy razem topowy browar restauracyjny w Polsce

    Zostań prawdziwym liderem i poprowadź browar do sukcesu. Szukamy odpowiedzialnego browarnika, z mocnym charakterem, który razem z nami stworzy przejrzystą wizję przyszłości. Niezależni browarnicy mający własną koncepcje warzenia piwa, będą idealnie pasującymi kandydatami do naszej koncepcji rozwoju i promocji.
    Urządzenia

    Na początek planujemy roczną produkcję 1000 hl z perspektywą dynamicznego wzrostu i rozwoju browaru.


    Oferta pracy

    Piwowar będzie mieć za zadanie wprowadzenie oraz rozwój procesu produkcji piwa. Ponad to będzie odpowiedzialny za wszystkie aspekty związane z prowadzeniem browaru. Jego bezpośrednim przełożonym będzie właściciel Nosalowego Dwóru sp. J.

    Profil kandydata

    Idealnym kandydatem na te stanowisko będzie pasjonat warzenia piwa, który ciągle stara się rozwijać swoje umiejętności. Kandydat musi być zorientowany na rozwój firmy, oraz trendy lokalnego rynku. Chętna lub chętny na to stanowisko powinien być obeznany z bieżącymi nowinkami technologicznymi. Przykładanie przez kandydata dużej uwagi do detali, procedur i procesów jest mile widzane.

    Podstawowe kompetencje

    • Kreatywność
    • Determinacja
    • Komunikacja z zespołem
    • Przywództwo
    • Umiejętności manualne
    • Elastyczność
    • Zorganizowanie
    • Przyjacielskość, serdeczność
    • Konkurencyjność
    • Indywidualizm

    Kluczowe obszary odpowiedzialności

    • Proces produkcji
    • Zarządzanie dostawami
    • Czyszczenie
    • Raportowanie
    • Pilnowanie terminów płatności podatków
    • Zarządzanie browarem
    • Tworzenie receptur piw
    • Dbanie o wszelkie maszyny, przyrządy
    • Rozwiązywanie problemów
    • Reprezentowanie Nosalowego Dworu
    • Zatrudnienie i szkolenie asystenta

    Wymogi edukacyjne

    • Duża wiedza na temat procesu fermentacyjnego.

    Doświadczenie

    • minimum 3 letnie doświadczenie w warzeniu piwa


    Informacje kontaktowe

    List motywacyjny oraz CV proszę nadsyłać na podany niżej adres:
    michal.gaczorek@nosalowy-dwor.eu

    W celu zadania jakichkolwiek pytań, proszę dzwonić:
    (+48) 668 183 062

    Odwiedź naszą stronę:


    Lokalizacja pracy:

    ZAKOPANE
Przetwarzanie...
X
😀
🥰
🤢
😎
😡
👍
👎