PDA

Wersja pełna: : proces technologiczny?


Justyna21
11-03-2006, 17:04
Czy znajde gdzies na tej stronie schemat procesu technologicznego produkcji piwa?

darko
11-03-2006, 17:11
Cześć, też nam miło...
http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=54390

Shlangbaum
11-03-2006, 17:49
Narysować Ci :confused: :rolleyes:

Justyna21
12-03-2006, 12:11
Jeslibys mogl to bylabym Ci bardzo wdzieczna:)).Chodzi mi o schemat technologiczny, czyli ten z uzyciem konkretnych znakow poszczegolnych urzadzenien sluzacych do produkcji piwa.
Pozdrawiam.

Shlangbaum
12-03-2006, 12:39
Podaj mi maila na PW to Ci w nocy prześlę, bo teraz nie bardzo czas mam :) Wolisz w pdf czy jako obrazek bmp lub jpg :confused:

sylwinio85
19-01-2009, 22:02
potrzebny mi jest schemat technologiczny blokowy szczegolowy produkcji piwa,pomocy

Marcin_wc
20-01-2009, 10:55
To nie siedź w necie, tylko pisz.

huanghua
21-01-2009, 08:40
potrzebny mi jest schemat technologiczny blokowy szczegolowy produkcji piwa,pomocy
Czy ma być po polsku i jaką czcionką sobie życzysz?

sylwinio85
21-01-2009, 17:32
czcionka moze byc pisana 14 i po polsku.jak masz opisany caly projekt to bym bym byla bardzo wdzieczna.mam napisac produkcjie piwa

sylwinio85
21-01-2009, 17:33
jak bys mogl to bys mi wyslal to dzisiaj a najpozniej jutro dzieki

Maggyk
21-01-2009, 18:08
:D:D:D
Huanghua streszczaj się.

huanghua
21-01-2009, 19:37
czcionka moze byc pisana 14 i po polsku.jak masz opisany caly projekt to bym bym byla bardzo wdzieczna.mam napisac produkcjie piwa
To jest kłopot Dziewcze Drogie.
Bo ja naprawdę słabo znam polsky i mogę się... jak to się u Was mówi... jebnąć.;)
Ale na stroniej 5 tej książki masz OBIECANY schemat w języku bardzo obcym: http://books.google.com/books?id=cr9Pv0gefCQC&printsec=frontcover&dq=brewing&ei=zHh3SYLyIZP2MbCE2awE&hl=pl#PPP1,M1
Życzę owocnej kariery naukowej!

Marcin_wc
21-01-2009, 19:39
Wpisz w googla ten kod: "5P13R-D4L4J-1P15Z-54M4" to Ci wyskoczy kompletna praca po polsku.

Wujcio_Shaggy
21-01-2009, 21:06
Nie działa... :( Chyba już zdjęli? :mad:

kopyr
21-01-2009, 21:19
Nie działa... :( Chyba już zdjęli? :mad:

U mnie działa.

Swoją drogą huanghua, takiego obrotu sprawy się nie spodziewałem. :D

Maidenowiec
21-01-2009, 21:34
Ale jak to szczegółowy? Co można dodać poza tym, ze sypie się chmielu do wrzątku i dolewa spirytus?

huanghua
21-01-2009, 21:51
Nie działa... :( Chyba już zdjęli? :mad:
U mnie działa. Może masz starego "Googla"? Jak zrobisz upgrade to napewno znajdziesz.:D

Marcin_wc
21-01-2009, 21:54
Jak nie działa, to trzeba cyfry na najbardziej podobne litery zamienić, czyli: "3" na "E", "4" na "A" itd.

Jak komuś działa, to nie trzeba tłumaczyć.

Wujcio_Shaggy
21-01-2009, 22:15
Ale jak mam te litery zamienić? Samodzielnie??? :kac:

Wujcio_Shaggy
21-01-2009, 22:21
U mnie działa. Może masz starego "Googla"? Jak zrobisz upgrade to napewno znajdziesz.:D

Nie wiem, nie znam się na tym. Sprawdzałem na pudelku i nie działa... :eek:

Marcin_wc
21-01-2009, 22:34
Trzeba na forum googla poprosić o schemat blokowy, ale koniecznie na dzisiaj.

Qruq
22-01-2009, 06:59
Ło Boże, zalałem dokumenty... :mad: