Ogłoszenie

Collapse

Orgniazujesz ODPŁATNĄ ciekawą piwną imprezę? Sprawdź zasady zamieszczania informacji komercyjnych.

Cieszy nas każda ciekawa inicjatywa piwna w kraju. W BrowarBizie doceniamy takie działania w szczególności.

Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.

Zastrzegliśmy sobie to w regulaminie:

który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.

* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)

Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
  • Patronat medialny BrowarBizu - nieodpłatna, wzajemna forma promocji Imprezy w BrowarBizie (bannery, mailing, dedykowany wątek, itp.) i BrowarBizu na Imprezie (na materiałach promocyjnych Imprezy i na miejscu).
  • Współpraca reklamowa na zasadach komercyjnych.
    Np. dla kiełkujących projektów możliwość prowadzenia dedykowanego wątku to koszt 70 zł brutto rocznie, czyli wystarczy stać się tzw. PremiumUżytkownikiem BrowarBizu. Inne formy reklamy - w Kurierze Piwnym (biuletyn emailowy), bannery w BrowarBizie itp. są także dostępne.


Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.

BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.

W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.

Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
See more
See less

Międzynarodowy Dzień Piwowara - 25.05.2007

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Qboland
    Senior
    • 04-2006
    • 242

    Międzynarodowy Dzień Piwowara - 25.05.2007

    Relacja telewizyjna z Międzynarodowego Dnia Piwowara w Smoczej Yamie.

    Relacja telewizyjna z browaru Smocza Yama podczas warzena z komentarzami Marusi.
  • jacer
    Senior
    • 03-2006
    • 9875

    #2
    Rozumiem, że ekipa TVP też coś dostała na spróbę

    smakowało im?
    Milicki Browar Rynkowy
    Grupa STYRIAN

    (1+sqrt5)/2
    "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
    "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
    No Hops, no Glory :)

    Comment

    • Marusia
      Senior
      • 02-2001
      • 20211

      #3
      Smakowało, aczkolwiek kamerzysta zadeklarował się jako zwolennik wódki. Dałam im nawet "na wynos"

      Charakterystyczne, że tyle się nagadaliśmy, a zamieścili akurat ciekawostki: Qboland zacier nazwał brzeczką, a ja zapodałam konstrukcję "trunek degustacyjny", oczywiście totalnie wyrwane z kontekstu - pani Halina tak się stresowała, żeby nie było to propagowanie spożywania alkoholu, że uczepiła się sformułowań mających udowadniać, że my właściwie to nie pijemy, tylko Qboland rozdaje znajomym, a ja sączę jednego browarka cały wieczór
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

      www.wrowar.com.pl



      Comment

      • jacer
        Senior
        • 03-2006
        • 9875

        #4
        A co tam piliście przed kamerami?

        Jakieś blade to piwo było?

        gdybym nie był wtajemniczony to bym powiedział, że sikacze robią w domu
        Milicki Browar Rynkowy
        Grupa STYRIAN

        (1+sqrt5)/2
        "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
        "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
        No Hops, no Glory :)

        Comment

        • Qboland
          Senior
          • 04-2006
          • 242

          #5
          To co było nalewane to była pszenica

          Comment

          • kopyr
            Senior
            • 06-2004
            • 9475

            #6
            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
            , a ja zapodałam konstrukcję "trunek degustacyjny",
            O to dobre było
            Fajny materiał.
            blog.kopyra.com

            Comment

            Przetwarzanie...
            X
            😀
            🥰
            🤢
            😎
            😡
            👍
            👎