Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Browar domowy - Cztery Gwiazdki / Świński Ryjek: Art, Maggyk & przyjaciele
Collapse
X
-
Może mają monitoring i śledzą wszystko na bieżąco... albo wzięli piwo ze sobą.
Tak czy owak, pozostaje tylko życzyć samych sukcesów!
Leave a comment:
-
-
Nie, prawda - nie widziałam... Jak zrobiliśmy naszą pierwszą warkę, wieczorem wybraliśmy się do znajomego na parapetówkę, rano wstałam i nie patrząc na to, że impreza jest w trakcie - pojechałam czym prędzej do domu, zobaczyć jak się czuje nasze piwko . Pomóc mu nie pomogłam, ale przynajmniej zobaczyłam... Czasy się jednak zmieniają, piwowarzy coraz spokojniejsi, w każdym razie pierwszy przykład początkującego piwowara "olewającego" własne piwo już mamy....
Leave a comment:
-
-
Małażonko, ale widziałaś kiedyś początkującego piwowara, co nie obserwuje swojej pierwszej warki? Nie przechodzi razem z wiadrem procesów fermentacji? Nawet nie będą wiedzieli, jaka piana była!
Leave a comment:
-
-
Takie "niepilnowane" piwa często wychodzą dużo lepiej niż te "pilnowane" - sądzę, że z premedytacją zostawili swoją warkę w samotności
Leave a comment:
-
-
Powiem więcej: to wszystko wygląda podejrzanie - świeżo upieczeni piwowarzy, zamiast pilnować fermentora pojechali do Poznania Coś mi tu nie pachnie wielką pasją piwowarską
Leave a comment:
-
-
Odp: Browar domowy - Cztery Gwiazdki: Art, Maggyk & przyjaciele
Chciałem też pogratulować, ale cała ekipa ****-ek wpatruje się chyba jak zahipnotyzowana w baniak, bo jakoś nie widzę dalszych relacji.
Hej, wszyscy wstrzymujemy tu oddech. Ruszyła fermentacja?
Leave a comment:
-
-
****
A tak wracajac do nazwy Browaru.... cztery gwiazdki? Cosik mnie to przypomina
Leave a comment:
-
-
Choć sam jestem początkujący, gratuluję zdecydowania i ambitnego podejscia. Jak zaczyna się od takiego kalibru, to dalej może być już tylko wspaniale. Art, na pewno wymienimy się naszymi piwami w Dworku. Niech nam 4 gwiazdki świecą jak najjaśniej.
Leave a comment:
-
-
Przy takim starcie, aż trudno sobie wyobrazić z czym będziemy mieli do czynienia w przypadku np. warki 20-tej, czy 30-tej.
Leave a comment:
-
-
Wow! Dekokcja na starcie! Brawo, jestem pod wrażeniem.
A jeszcze niedawno chlubiłem się tym, że zrobiłem tylko jedną warkę z niechmielonych ekstraktów, a potem już zacieranie...
Życzę smacznego
Leave a comment:
-
-
Widać Art, Maggyk & przyjaciele zrezygnowali z jakże przyjemnego etapu flirtowania (nie filtrowania) z piwowarstwem domowym, które zaczyna sie zwykle gotowcem i poszli na całość z warzeniem od razu dekokcyjnym!
Mołodcy!!!
Leave a comment:
-
Leave a comment: