Browar Trubaków

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
    Umieszczone zdjęcia 2 Photos

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Serokomlak
    Islandia, Litli-Árskógssandur, Öldugata 22, Bruggsmiðjan Kaldi Brewery
    Serokomlak
    W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
    2024-09-28, 23:39
  • heckler
    Český Brod, Tuchorazská 1433, Pivovar Český Brod
    heckler
    Według danych historycznych początki piwowarstwa w tym miasteczku sięgają przełomu XIII i XIV, natomiast zabudowania obecnego browaru można datować na rok 1884.
    Złote czasy dla browaru przypadły w okresie międzywojennym i dopiero po drugiej wojnie światowej sytuacja gospodarcza browaru...
    2019-09-09, 06:58
  • Shedao
    Pokrówka, Gminna 57, Browar Jagiełło
    Shedao
    Znany i raczej nielubiany , a jednak swojego tematu na forum nie ma. We wsi Pokrówka okok Chełma znajduje się browar Jagiełło. Dojazd - najlepiej taksówką z Chełma, zapłacicie paręnaście złotych, a komunikacja miejska tam praktycznie nie istnieje.
    W samym browarze mamy całkiem...
    2025-01-07, 13:39
  • heckler
    Vítkov, Těchanovická 321, Pivovar Vikštejn
    heckler
    Oficjalne otwarcie browaru Vikštejn odbyło się w piątek 14.08. Do Vitkova dotarliśmy w strugach ulewnego deszczu i niestety byliśmy zmuszeni zmienić nasz misterny plan.
    Wiadomo, że tego typu imprezy to plenerowe święto, a ziąb i deszcz raczej temu nie służą. Dlatego zamiast marznąć...
    2020-08-25, 10:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...