Ogłoszenie

Collapse

Orgniazujesz ODPŁATNĄ ciekawą piwną imprezę? Sprawdź zasady zamieszczania informacji komercyjnych.

Cieszy nas każda ciekawa inicjatywa piwna w kraju. W BrowarBizie doceniamy takie działania w szczególności.

Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.

Zastrzegliśmy sobie to w regulaminie:

który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.

* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)

Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
  • Patronat medialny BrowarBizu - nieodpłatna, wzajemna forma promocji Imprezy w BrowarBizie (bannery, mailing, dedykowany wątek, itp.) i BrowarBizu na Imprezie (na materiałach promocyjnych Imprezy i na miejscu).
  • Współpraca reklamowa na zasadach komercyjnych.
    Np. dla kiełkujących projektów możliwość prowadzenia dedykowanego wątku to koszt 70 zł brutto rocznie, czyli wystarczy stać się tzw. PremiumUżytkownikiem BrowarBizu. Inne formy reklamy - w Kurierze Piwnym (biuletyn emailowy), bannery w BrowarBizie itp. są także dostępne.


Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.

BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.

W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.

Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
See more
See less

2012.11.24/25 - Gdańsk, VI Konkurs Piw Domowych im. Sławomira Pahlke

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • skitof
    replied
    I jak?

    Leave a comment:


  • Marusia
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
    1. Uczestnicy powinni dostarczyć konkursowe piwa w nieprzekraczalnym terminie od 15.10.2012 do 09.11.2012 na adres:

    ...czyli do najbliższego piątku.

    Leave a comment:


  • Marusia
    replied
    Regulamin Gdańskiego Konkursu Piw Domowych im. Sławomira Pahlke

    I. Organizatorzy:

    - Agnieszka Wołczaska-Prasolik (Marusia)
    - Browar Amber
    - Magdalena Kowalewska-Pahlke


    II. Jury:
    1. Przewodniczącym Jury jest Agnieszka Wołczaska-Prasolik (Marusia)
    2. Skład Komisji Konkursowej przewodniczący ustalił w następującym składzie (alfabetycznie):
      - Maciej Chołdrych (Piwoznawcy)
      - Roman Kotlewski (Browar Amber)
      - Rafał Kowalczyk (Browarzyciel)
      - Andrzej Sadownik (Prezes PSPD)
    III. Konkurs:
    1. GKPD jest zorganizowany w dniach 24/25 listopada 2012 r.
    2. Uczestnikami konkursu mogą być jedynie osoby pełnoletnie.
    3. W konkursie wyznaczono 1 kategorię:


    PORTER BAŁTYCKI do 20 blg, dolna fermentacja
    1. Uczestnik może wystawić najwyżej jedno piwo w Konkursie.
    2. W przypadku gdy do Konkursu zostanie zgłoszone tylko jedno piwo, pozostanie on nierozstrzygnięty, a uczestnik otrzyma upominek.
    3. W przypadku zgłoszenia do konkursu powyżej 15 piw organizatorzy zastrzegają sobie prawo do wykonania wstępnej eliminacji.
    4. Uczestnicy zgadzają się na upublicznienie swego imienia i nazwiska podczas ogłaszania wyników konkursu oraz podania zajętego przez nich miejsca.
    5. Zwycięzca każdej z kategorii zobowiązuje się do upublicznienia receptury zwycięskiego piwa na życzenie organizatora.
    6. Osobą odpowiedzialną za odbiór i przechowywanie piw konkursowych jest Magdalena Kowalewska-Pahlke.
    7. Uczestnicy powinni dostarczyć konkursowe piwa w nieprzekraczalnym terminie od 15.10.2012 do 09.11.2012 na adres:

      Magdalena Kowalewska-Pahlke
      Walerianowa 68
      81-589 Gdynia
      email: magdalena.pahlke@interia.pl
      kom.: 505 387 540
    1. W przypadku chęci osobistego dostarczenia konkursowych piw pod ww. adres należy wcześniej ustalić warunki z odbiorcą.
    2. Koszt obsługi konkursowej zgłoszonego piwa wynosi 10 zł, płatne przelewem na konto do dnia 9.11.2012:
      Agnieszka Wołczaska-Prasolik
      Multibank
      95 1140 2017 0000 4502 0036 1088
    3. Nagrodzone zostanie piwo, które zajmie pierwsze miejsce w Konkursie.
    4. W przypadku dwóch lub więcej piw, które otrzymały identyczną punktację prawo wyboru piwa przysługuje Przewodniczącemu Jury.
    5. Członkowie Komisji Konkursowej nie mogą być uczestnikami konkursu.
    6. Dopuszcza się nadesłanie piw w butelkach oznaczonych etykietami i/lub oznaczonymi kapslami. Sposób oznakowania należy opisać we właściwym miejscu formularza zgłoszeniowego.
    7. Do konkursu należy wystawić minimum 4 butelki 0,5l lub jako ekwiwalent 5 butelek 0,33l
    8. Ocena piw będzie anonimowa, a butelki przed konkursem zostaną właściwie zamaskowane.
    9. Nagrody zostaną wysłane w przeciągu 14 dni na adres zwycięzcy konkursu podany w formularzu zgłoszeniowym.
    10. Fundatorem nagród jest Browar Amber.
    Attached Files
    Last edited by Marusia; 09-10-2012, 13:09.

    Leave a comment:


  • Marusia
    replied
    Pora na garść szczegółów.

    Organizatorami konkursu są:

    Agnieszka Wołczaska-Prasolik (Marusia), Magdalena Pahlke i Browar Amber


    Jurorami, pod moją skromną kuratelą i opieką będą (alfabetycznie):

    Maciej Chołdrych
    Roman Kotlewski
    Rafał Kowalczyk
    Andrzej Sadownik


    Żadnego z tych panów chyba nie trzeba przedstawiać braci piwowarskiej

    Wszyscy ku pamięci pomysłodawcy amberowskiego Grand Portera, czyli ś.p. Sławka (Simona) Pahlke spotkamy się w miejscu godnym najlepszych okazji - czyli w Dworze Artusa.

    Nagroda w konkursie jest tylko za miejsce pierwsze - ufunduje ją Browar Amber, a będzie to:

    - weekend w Velaves SPA (zakres usług w przygotowaniu)
    - zwiedzanie Browaru Amber
    - piwny pakiet

    Leave a comment:


  • fentel
    replied
    Jestem szczęśliwym posiadaczem Porterów 18,2 oraz 20,0 blg.
    ...może dotrwają...

    Leave a comment:


  • sziszi
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
    Blg rozszerzyłam do 20 blg, na potrzeby "pierwszego razu".
    W takim razie, ja pewnie też wyślę swojego portera

    Leave a comment:


  • Marusia
    replied
    Trochę się nazbierało, zatem konkurs się odbędzie Blg rozszerzyłam do 20 blg, na potrzeby "pierwszego razu". Za rok już będzie tylko 18 blg, bez widełek.

    Leave a comment:


  • Marusia
    replied
    Mam prośbę o info na PW, osoby mające piwo/planujące jeszcze uwarzyć (ostatnia chwila, o ile oczywiście ktoś ma warunki na dolniaki) o pożądanych parametrach, żeby je wysłać na tytułowy konkurs. Planujemy imprezę na tip-top i nie chciałabym, żeby ze względu na późny termin ogłoszenia kategorii się okazało, że nie ma z czego wybierać

    Leave a comment:


  • Marusia
    replied
    Tylko KPD.

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Czy konkurs to będzie tylko spotkanie sędziów czy jakaś impreza piwowarska?

    Leave a comment:


  • Marusia
    replied
    Proponuję choć trochę na temat pisać

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
    Jak komuś ballingometr przekłamuje 3-4 blg to jest dupa nie piwowar*
    * no teraz to na mnie napadną
    Albo niech zmieni sklep

    Leave a comment:


  • Marusia
    replied
    Panowie, porter 22 blg smakuje inaczej niż 18-19, więc już nie wymyślajcie. Nikt nie straszy kontrolą, tak jak napisałam, liczę na UCZCIWOŚĆ. Jak komuś ballingometr przekłamuje 3-4 blg to jest dupa nie piwowar*, że nie zauważył po smaku, zatem nie wymyślajcie spiskowych scenariuszy


    * no teraz to na mnie napadną
    Last edited by Marusia; 23-03-2012, 08:37.

    Leave a comment:


  • jacer
    replied
    Gdyby jeszcze sprzedawali cukromierze, które nie przekłamują

    Leave a comment:


  • anteks
    replied
    Będzie kontrola antydopingowa Po konkursie w Pradze dostaje sie wyniki badań (zaw alk, ph,barwa,ekstrakt początkowy)

    Leave a comment:

Przetwarzanie...
X
😀
🥰
🤢
😎
😡
👍
👎