BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla. -
Wszystko możliwe , choć podejrzenia kierowałem w inną stronę*
*Jarka lat 12 !Last edited by DanielJakubowski; 11-09-2007, 12:47.Pozdrawiam
djComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Jestem posiadaczką pierścionka z oczkiem przeźroczystym. Ktos zgubił, bo mogę jeszcze oddać, póki się nie przywiązałam.
W Trzciance ktoś w domku myśliwskim pozostawił przemocozne kapcie w worku - kapcie do odebrania w Trzciance lub na pobliskim wysypisku śmieciŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Poszukuję zielonego wojskowego szala zaginionego w Spiżu na ostatniej giełdzie...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Gwoli ścisłości ja zgubiłem: kopertkę z kilkunastoma etykietami (m.in. Wschowa i Gościszewo) oraz dwoma kompletami podstawek otrzymanymi w cenie biletu, ale nie myślę żeby znalazca oddał to organizatorowi. A może się mylę?Comment
-
Niestety Masz rację, nikt nie dał mi takowej koperty zaginionej, a szkoda. Na następnej giełdzie, zgłoś się do mnie - podstawki odzyskasz.Comment
-
Maggyk, parasolka w dzikie cętki wisi tam, gdzie powiesiłaś a zapalniczka zmienia miejsce pobytu, ale głównie w kuchni leżyMłode koty mają adhd, niestety.
-
Parasolkę kiedyś odbierzemy - znaczy się spodziewajcie sie nas znowuŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Biorąc pod uwagę to, że strat nie było, to jestem do przodu dzięki zapalniczceLast edited by kot_z_cheshire; 13-12-2007, 21:52.Młode koty mają adhd, niestety.
Comment