Zdarza mi się NIE robić siku przez okno... .
XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
No dobra, to kto się w tym roku zajmuje spędem?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Comment
-
-
Z wąskotorówką to tak dla Slavoya nawiązałem bo dobrze wiem, że jak ja lubi koleje na równi z piwem, a do Zakładowego ze stacji niedaleko .
A w Piwnym Podziemiu akurat nie byłem, w Jagiełło i Hrubieszowie też (jeśli chodzi o Lubelszczyznę bo rozumiem, że tam chcesz umiejscowić zlot?). A Krasiczyn co to? Jest taki browar bo nie słyszałem?
Bo wiem od Arta, że była zajawka na Czechy ale podobno miejsce zależy od tego kto się podejmie załatwienia.
Brrrr zimno i ani kawałka toru ani browaru tam niet. To po co miałem być.Last edited by dadek; 2018-05-13, 23:26.Comment
-
Do Largusa ja też chętnie bo nie byłem. A tam jeziorka też są tylko czy ośrodek się jakiś znajdzie? Bo raczej z załatwieniem odwiedzin browaru problemu by nie było.
A najbliższe czynne tory w Szamotułach to się może jakąś drezynę załatwi i dojedziemy.Last edited by dadek; 2018-05-14, 01:37.Comment
-
Comment
Comment