Ogłoszenie

Collapse

Zasady działu Sklepy z Piwem

Zasady opisywania lokali:

1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat

2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu

Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale

Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
See more
See less

Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• A JESZCZA MI SIĘ PRZYPOMNIAŁO Z NOWOŚCI PIWO IZRAELSKIE ( CHYBA KOSZERNE) MACCABEE
    www.piwa-swiata.com www.slomisie.org

Comment

• Proszę przygotować duży karton, może dwa.
      Jutro jestem

Comment

• Kartony dla kiboli! W weekend też się melduję po zapas zimowy!

Comment

• no ładnie tej!
          szkoda ze mnie w Poznaniu nie ma
          LP

Comment

• Zgłaszam wniosek racjonalizatorski!
            Nowe dostawy mogłyby stać na osobnych półkach, szczególnie dotyczy to Belgii.
            Przy hurtowych zakupach można coś przeoczyć

Comment

• Ciekawe, że deklaracje o zakupie dużych ilości piwa (kartony, zapasy) pojawiły się zaraz pod postem o pojawieniu się piwa koszernego z Izraela Czy to piwo chcecie kupować na kartony - nie wiedziałem, że w Poznaniu jest tak liczna diaspora żydowska
              Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!

Comment

• Tego akurat wystarczyła jedna butelka

Comment

• Mamy problem z półkami ,brakuje miejsca na wystawienie kolejnych piw , a przyszłym tygodniu kolejne dostawy

Comment

• Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedzi
                    Mamy problem z półkami ,brakuje miejsca na wystawienie kolejnych piw , a przyszłym tygodniu kolejne dostawy
                    no to albo powiększamy sklep, albo musimy więcej pić
                    IPA, AIPA, EPA andALE!!!:D

Comment

• Z Nowości 3 rodzaje MIŁOSŁAWIA . ZAPRASZAMY

Comment

• odrobina prywaty- na gieldzie prosilem Prezesa o dostarczenie gadzetow gieldowych do sklepu... kiedy beda do odbioru?

Comment

• Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedzi
                          odrobina prywaty- na gieldzie prosilem Prezesa o dostarczenie gadzetow gieldowych do sklepu... kiedy beda do odbioru?
                          Powinny być w poniedziałek

Comment

• Dojechały nowe PINTY , A DODATKOWO FURA NOWOŚCI Z NIEMIEC , HOLANDII I W, BRYTANI. ZAPRASZAMY TAKŻE OD 6 GRUDNIA NA PREMIERĘ PIWA JAŚIA .DO 4 PIW SZKLANKA GRATIS

Comment

• Szefie, pomiędzy wyjazdami po nowości sztachnij się po nową klawiaturrre, małe literki Ci się zepsuły!
                              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                                Szefie, pomiędzy wyjazdami po nowości sztachnij się po nową klawiaturrre, małe literki Ci się zepsuły!
                                Załatwione

Comment

Przetwarzanie...
                                X