Boczkariew, Ochota Kriepkoje

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
    Umieszczone zdjęcia 1 Photo

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Perła, Janosik
    e-prezes
    Nie wiem co przyświecało jako idea powstania tego piwa twórcom lub tfurcą, ale nie ma to racji bytu i umrze śmiercią naturalną jak inne pomyłki marketingowców Perły. Jak widać na obrazku poniżej zamiast tworzyć coś nowego idą po najmniejszej linii oporu i tworzą kopię... Harnasia. No,...
    2024-08-28, 19:02
  • ART
    Słowenia, Ribčev Laz 48, Info center Bohinj
    ART
    Punkt informacyjny przy markecie, poczcie i parkingu w centrum miejscowości. Przy okazji informacji turystycznej z różnymi pamiątkami, mają też kraftowe piwa w sprzedaży. Piwa są w lodówkach i na kilku regałach, lekko licząc z 50 różnych piw można tu zakupić - Pelicon, Reservoir dogs,...
    2023-08-14, 20:15
  • yendras
    Boczkariew, Ochota Swietłoje
    yendras
    Ochota swietłoje
    alk. min. 4,5% obj.
    ekstrakt 11%
    butelka euro 500 ml

Dawny Bravo International Brewery w Sankt Petersburgu to obecnie Proizwiedieno OOO "Piwowarnia Hejneken".

Kolor bardzo jasny, słomkowożółty. Piana obfita, ale dość...
    2005-07-12, 10:25
  • Shlangbaum
    Boczkariew, Boczkariew Kriepkoje
    Shlangbaum
    To dopiero ciekawe piwo !

Przy ekstrakcie 17,5% oraz zawartości alkoholu 8% ma kolor słomkowy Nieźle się musieli nad nim w tym Petersburgu znęcać by tyle z niego wyciągnąć. W smaku dominuje alkohol. Lekki słodowy posmak i delikatna goryczka. Coś jakby nasz Wojak Wszechmocny...
    2006-03-12, 00:37
  • Prusak
    Balans, Kurpiowskie Porter
    Prusak
    Hm, miałem zamiar dokładnie opisać to piwo, ale po degustacji przeszła mi na to ochota, Ale żeby nie poprzestać na stwierdzeniu, że piwo jest "takie sobie", dwa słowa o nim. W zapachu, jeśli wziąć pod uwagę deklarowany styl, nędza. Raczej przypomina jakiegoś milk stouta niż...
    2023-03-24, 01:45
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...