Boczkariew, Ochota Kriepkoje
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Nie wiem co przyświecało jako idea powstania tego piwa twórcom lub tfurcą, ale nie ma to racji bytu i umrze śmiercią naturalną jak inne pomyłki marketingowców Perły. Jak widać na obrazku poniżej zamiast tworzyć coś nowego idą po najmniejszej linii oporu i tworzą kopię... Harnasia. No,...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Punkt informacyjny przy markecie, poczcie i parkingu w centrum miejscowości. Przy okazji informacji turystycznej z różnymi pamiątkami, mają też kraftowe piwa w sprzedaży. Piwa są w lodówkach i na kilku regałach, lekko licząc z 50 różnych piw można tu zakupić - Pelicon, Reservoir dogs,...
-
Channel: Słowenia
2023-08-14, 20:15 -
-
Ochota swietłoje
alk. min. 4,5% obj.
ekstrakt 11%
butelka euro 500 ml
Dawny Bravo International Brewery w Sankt Petersburgu to obecnie Proizwiedieno OOO "Piwowarnia Hejneken".
Kolor bardzo jasny, słomkowożółty. Piana obfita, ale dość...-
Channel: Rosja
2005-07-12, 10:25 -
-
To dopiero ciekawe piwo !
Przy ekstrakcie 17,5% oraz zawartości alkoholu 8% ma kolor słomkowyNieźle się musieli nad nim w tym Petersburgu znęcać by tyle z niego wyciągnąć. W smaku dominuje alkohol. Lekki słodowy posmak i delikatna goryczka. Coś jakby nasz Wojak Wszechmocny...
-
Channel: Rosja
-
-
Hm, miałem zamiar dokładnie opisać to piwo, ale po degustacji przeszła mi na to ochota, Ale żeby nie poprzestać na stwierdzeniu, że piwo jest "takie sobie", dwa słowa o nim. W zapachu, jeśli wziąć pod uwagę deklarowany styl, nędza. Raczej przypomina jakiegoś milk stouta niż...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.