Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Znany browar z Augsburga w bawarskiej Szwabii.
Piwo z ich serii Brauspezialitäten
https://www.riegele.de/bier/dulcis-12/
Określają je jako belgijskiego dubbla, co biorąc pod uwagę jego moc - 11% alk i stosunkowo jasną barwę mogłoby być triplem czy nawet quadem....-
Channel: Niemcy
-
-
Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....3 Photos
-
Channel: Łotwa
-
-
Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.
Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...-
Channel: Litwa
2025-01-07, 14:02 -
-
Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...-
Channel: Belgia
-
- Loading...
- Koniec listy.