PIANA: istna tragedia i rozpacz. Więcej jej można wygenerować polewając sok jabłkowy. Znika praktycznie zaraz po nalaniu, nie udało się jej wychwycić nawet na zdjęciu. Porażka niczym Matiz na gaz. Więkość tutejszych ajp ma lepszą, trwalszą a przypomnę iż jest to tym razem lager
Mieszkam w Zawierciu od roku i niestety pod względem wyboru piwa w sklepach jest tu koncernowa nędza i rozpacz, jedynie produkty lokalnego browaru trafiają się w części sklepów. Jedyny znany mi jaśniejszy punkt, to Intermarche, który w końcu postanowiłem opisać. Na dzień dzisiejszy w ofercie...
Zimowe piwo z tego samego browaru co tak przez nas zachwalane 3 Monts.
Alk. 8%, but. 0.75 l
Ciemnobursztynowy/jasnobrazowy kolor, drozdze w butelce. Niezle nagazowane, piana belgijsko-klasztorna, strdniobabelkowa, potezna, trwala, wbita zapalka stoi jak po Viagrze
Aromat mocno...
a mnie w Tychach nie było, wyobraźcie sobie moją rozpacz. Wstałem o 4 rano, zjadłem śniadanie, byłem gotowy do wyjazdu i .......... złapało mnie takie coś co się wstydzę powiedzieć ale pewnie każdemu chociaż raz się zdarzyło (np. po zepsutym piwie)
Witam. Z góry przepraszam, że aż tyle w tym poście pisania rzeczy Dla was pewnie oczywistych, ale chciałbym krok po kroku opisać to ważenie, bo może znajdziecie gdzieś błąd i wytkniecie, dzięki czemu uniknę przykrych rozczarowań w przyszłości.
13 czerwca ( sama data już powinna...
Comment