Czechovar

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• grodek
    Park Gida, Zikkimm
    grodek
    PIANA: początkowo obfita, jednak szybko zredukowała się do cienkiego kożuszka.
    KOLOR: ciemnobursztynowy, pod światło ładna czerwień.
    ZAPACH: początkowo nikły, w miarę ogrzewania czuć było trochę karmelu, do tego górnofermentacyjne, estrowe (owoce) aromaty.
    SMAK: niestety równie...
    2017-08-12, 20:55
  • heckler
    Židovice, Židovice 16, Minipivovar Pánů z Růže
    heckler
    Browar odwiedzony 30.04 w sobotę. Znajduje się on w w prywatnym domu po środku wioski Židovice. Do środka wchodzi się przez dużą drewniana bramę, a następnie wchodzimy do małej salki z ławkami, stolikami oraz bufetem. W godzinach otwarcia browaru można tutaj spróbować lanego piwa. Być...
    2017-05-05, 15:04
  • Ahumba
    Warszawa, Powstańców Śląskich 106c (pasaż z tyłu bazarku), Smakosz [zamknięte]
    Ahumba
    "Smakosz" bardzo sympatyczne miejsce na Bemowie do napicia się dobrego piwa.
    Lana i butelkowa Łomża oraz lane czeskie piwo z budziejowickiego miesztanskiego browaru.
    Ceny też zachęcające. Np. 2 litrowy dzbanek Łomży 15 zeta.
    Na ścianie telewizorek (wczoraj - transmisja...
    2006-08-10, 16:36
  • dooomino
    Wymienię butelki od piwa PLASTIKOWE
    dooomino
    Może ktoś się zamieni zemną kubek na butelkę 0,33 PLASTIKOWA od piwa Tuborg przywieziona latem z Danii a dokładnie z Nexo na Borholmie. Oczywiście butelka jest dawno pusta Mam takie dwie sztuki. Dokładam do każdej butelki podstawkę od piwa z wizerunkiem Zagłoby i dużym napisem ZAGŁOBA....
    2001-08-07, 18:02
  • kony
    Raschhofer, Innviertler Hell
    kony
    Obfita piana, średnio trwała z dużymi "dziurami". Kolor słomkowy, dosyć niskie wysycenie.
    Kiedy piłem to piwo jako bardzo świerze, podczas pobytu w Austrii, po otwarciu butelki wyraźnie było czuć w zapachu aromat drożdży piwowarskich doskonale znany mi z piw domowych. Kiedy...
    2010-03-16, 12:27
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...