Forum miłośników piwa w języku rosyjskim
Collapse
X
-
Nie spotkałam się z takim wyjaśnieniem, ale nie dam sobie nic obciąć za to, że tak nie jest. Nie mogę się tylko zgodzić z konkretną osobą. Jeśli dziękujesz komuś, kogo znasz (koledze), to raczej nie użyjesz tej formy i nie świadczy to o bezosobowości (w tym przypadku analogicznie jak po polsku)"Oszukać diabła, to nie grzech"Comment
Related Topics
Collapse
-
Cesis, podobnie jak pobliska Sigulda są obowiązkowym punktem na trasie zwiedzania Łotwy. Niewielka starówka na której niespieszno toczy się życie ma swój urok, ale i tak każdy idzie w stronę zamku, który jest największą atrakcją tego miasteczka.
Dominantą rynku jest spory gotycki...3 Photos-
Channel: Łotwa
-
-
Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Kolejny minibrowar w bogatszej dzielnicy Quito, miejsce gdzie gromadzi się burżujstwo i białasy z północnego kontynentu.
Minibrowar założony w 2011 roku, nawiązujący wystrojem wnętrza do Bawarskiego stylu i kultury, co nie bardzo ma odwzorowanie w karcie, a tym bardziej w jakości i...-
Channel: Ameryka Południowa
-
-
Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...3 Photos-
Channel: Łotwa
-
-
Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie
„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...-
Channel: Islandia
2024-11-03, 02:56 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment