Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kurczak na puszce piwa

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • chmielowazupa
    replied
    wniosek jaki z tego płynie mógłby niejednego zaskoczyć, bo wychodzi: że jeśli nadziewać ptaka to najlepiej na żubra

    Leave a comment:


  • Pancernik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chmielowazupa Wyświetlenie odpowiedzi
    właśnie bardziej mi o te lakiery i chemiczne syfy chodziło, niż o samo alu
    Chemiczne syfy jak najbardziej, ja to robiłem chyba na Żubrze i Kasztelanie... .

    Leave a comment:


  • chmielowazupa
    replied
    właśnie bardziej mi o te lakiery i chemiczne syfy chodziło, niż o samo alu

    Leave a comment:


  • iron
    replied
    Aluminium się nie stopi, za to ptak może nasiąknąć oparami chemikaliów z wyściółki i lakieru puszki...

    Leave a comment:


  • Pancernik
    replied
    Tak na szybko, temperatura topnienia stopu aluminium, stosowanego do produkcji puszek i temperatura grilla to najmarniej jakieś 300-400 stopni Celsjusza różnicy - jak doprowadzisz grilla do temperatury topnienia aluminium to już kurczaka (ani grilla chyba też) nie wykorzystasz...

    Leave a comment:


  • chmielowazupa
    replied
    Przepis znałem w wersji domowej z butelką w tyłku i w piekarniku Zastanawia mnie tylko czy aluminium z puszki pod wpływem temperatury nie wchodzi w reakcję z ptakiem:P

    Leave a comment:


  • Pancernik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
    Uj bladź, ja zabył! Nu pogodi...
    Polecam łaskawej uwadze artykuł na stronie 12 lutowego numeru polskiego wydania "Men's Health" pt. "Czerwone mięso poprawia pamięć" .
    Nie mam pewności, czy jest też w wersji rosyjskiej... No i sam już nie wiem - pancernik to drób czy może jednak dziczyzna...

    Leave a comment:


  • żąleną
    replied
    Uj bladź, ja zabył! Nu pogodi...

    Leave a comment:


  • Pancernik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
    Jak?! Oskubane truchło kuraka z puszką w dupie? Nawet w głębokich czasach mięsożerstwa nie mógłbym chyba na to patrzeć ani tego zjeść.

    Ale dobra, wierzę na słowo i przy najbliższej okazji przetestuję na Pancerniku.
    No i, k**wa, trawojadzie rosyjskojęzyczny, straciłeś dziś niepowtarzalną okazję...
    Na przyszłość zapisz se przepis: http://www.thedeadarmadillobrewery.c..._the_dead.html

    Leave a comment:


  • żąleną
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika minibrowary Wyświetlenie odpowiedzi
    Brzmi smacznie.
    Jak?! Oskubane truchło kuraka z puszką w dupie? Nawet w głębokich czasach mięsożerstwa nie mógłbym chyba na to patrzeć ani tego zjeść.

    Ale dobra, wierzę na słowo i przy najbliższej okazji przetestuję na Pancerniku.

    Leave a comment:


  • minibrowary
    replied
    Brzmi smacznie. Wypróbuję na pewno.

    Leave a comment:


  • Pancernik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bordzio98 Wyświetlenie odpowiedzi
    I właśnie dlatego piwo jest uniwersalne. Nie służy tylko do picia, ale można również go użyć do czegoś innego.
    No. Można włosy umyć .

    Leave a comment:


  • bordzio98
    replied
    I właśnie dlatego piwo jest uniwersalne. Nie służy tylko do picia, ale można również go użyć do czegoś innego.

    Leave a comment:


  • Ura3
    replied
    Myślałem o zawinięciu grubą folią.

    Leave a comment:


  • Pancernik
    replied
    Folię ćwiczyliśmy, zrobiliśmy z niej coś w rodzaju abażura.
    Praw fizyki pan nie zmienisz , po dojściu węgla do poważnej temperatury folia, niesiona rozgrzanym powietrzem zatrzepotała i uleciaaaaaała...

    Leave a comment:

Working...
X