Do niezależnego funkcjonowania BrowarBiz potrzebuje Twojego wsparcia. Co piszą BrowarBizoWspieracze na ten temat?
Tak w skrócie to dzięki temu forum dowiedziałem się, jak powstaje piwo. Wszedłem kiedyś przez przypadek, aby dowiedzieć się, gdzie mogę znaleźć w okolicy Portera Żywieckiego w butelkach 0,5L. Stopniowo, czytając oceny różnych piw, zacząłem szukać nowych smaków. Pomagał mi w tym dział "Sklepy z piwem". W końcu, czytając zachwyty użytkowników nad piwem własnoręcznie uwarzonym, postanowiłem sam zacząć produkcję tego napoju.
Najtron
BrowarBiz jest Ci przydatny? Dołóż swoją cegiełkę!

Wyświetlenie postu osobno
 
Stare 11-10-2013, 21:34
Fotka Użytkownika: CyboRKg
CyboRKg CyboRKg is offline
Senior
 
Rejestracja: 04-2010
Miejscowość: Katowice
Posty: 587
Standardowy

Cytat:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedzi
Porter w Cieszynie leżakuje 180 dni (a ostatnio podobno 270), więc taki młody to on wcale nie jest jak wyjeżdża z rozlewni.
W takie bajki to ja nie wierze... Moj smak mowi mi co innego. Bardziej alkoholowego portera od cieszynskiego nie znam. "Komes" jest od niego lepszy pod kazdym wzgledem. W moim ulubionym "Porterze Warminskim" lezakowanym 30tyg. - alkoholu nie czuc w ogole!
No, ale dosc tego offtopa.
__________________
"Jedno pivo ne vadi!"
"Kupuje tylko w polskich sklepach!"
Odpowiedz cytując