Do niezależnego funkcjonowania BrowarBiz potrzebuje Twojego wsparcia. Co piszą BrowarBizoWspieracze na ten temat?
BrowarBiz wsparłem dlatego, że choć nie jestem zbyt aktywnym użytkownikiem, to zaglądam tu codziennie od dłuższego czasu i chciałbym aby BrowarBiz rósł w siłę (...).
noodles
BrowarBiz jest Ci przydatny? Dołóż swoją cegiełkę!

Wyświetlenie postu osobno
 
Stare 14-08-2016, 17:32
Dukat_WSI Dukat_WSI is offline
Senior
 
Rejestracja: 03-2015
Posty: 781
Standardowy

Cytat:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzi
Leżajsk pełne także ma w zasypie jęczmień browarny
GŻet lubi ten dodatek (+pewnie enzymy)
KP woli syropek ( i może skleikowany grysik kukurydziany) i no i dlatego jest "BEZ ENZYMÓW"
Carls nie wiem co woli
Podobno Harnaś jest piwem kukurydzianym. Van Pur też chyba lubi jęczmień browarny, browary z grupy Namysłów tak samo.
Żywiec Porter/Porter Cieszyńki mają dodatek cukru, ale piwa z Cieszyna trudno uznawać za typowe "koncerniaki".
Odpowiedz cytując