Do niezależnego funkcjonowania BrowarBiz potrzebuje Twojego wsparcia. Co piszą BrowarBizoWspieracze na ten temat?
Od dawna miałem zamiar wesprzeć najważniejszą dla polskiego rynku prawdziwego piwa inicjatywę. Biorąc po uwagę ile cennych informacji dostarcza mi serwis Browar.biz żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej. Mam nadzieję, że wsparcie moje oraz innych użytkowników pzowoli na rozwój serwisu oraz pozyskanie kolejnych adeptów dla naszej sekty ;)
Tomolek
BrowarBiz jest Ci przydatny? Dołóż swoją cegiełkę!

Wyświetlenie postu osobno
  #22  
Stare 18-08-2011, 10:27
Fotka Użytkownika: jacer
jacer jacer is offline
Senior
 
Rejestracja: 03-2006
Miejscowość: Milicz
Posty: 9 875
Standardowy

Czy PU warzony dla muzeum i fermentujący w drewnianych kufach jest warzony na tym samym sprzęcie i według tej samej receptury co PU dostępny w sklepach?
__________________
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Odpowiedz cytując