![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia | Sposób wyświetlania |
|
||||
|
||||
![]() Czy nie dałoby się porozdzielać wątki w Piwo - Gdzie Piwiarnie zagraniczne choćby na kontynenty. Po krajach da się już wyszukać z wyszukiwarki.
|
|
||||
|
||||
![]() Kontynentów nie popieram, natomiast deklaruję, że w czynie społecznym poprzenoszę tematy do "działów krajowych", byle tylko one powstały.
edit. Nie popieram samych kontynentów, gdyby jednak w ślad za nimi poszły i państwa, to taki układ jest dla mnie OK. czyli np. EUROPA > CZECHY > lokal a nie EUROPA > lokal Przynajmniej w przypadku Europy, Azję można potraktować inaczej.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie Pendragon edytował/a post 03-02-2019 o godz. 10:12. |
|
||||
|
||||
![]() Może być, aby było przejrzyściej.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek **** - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś moderatorowi" (trójkąt z wykrzyknikiem). |
|
||||
|
||||
![]() Czechy, Słowacja Ukraina, Białoruś, Niemcy to na pewno. Można przyjąć, że jeśli w danym kraju jest więcej niż 20 (czyli 1 strona) to można zrobić poddział.
|
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
Zróbmy wszystkie kraje jakie są i do nich przypisujmy lokale, bez kontynentów tylko same kraje ale wszystkie jakie są na browarze
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl |
|
||||
|
||||
![]() I skończy się na tym, że przez kolejne lata nic nie zrobimy. Tak jak niektóre miasta w krajowych są wydzielone tak zależy mi na wydzieleniu tych, które są najliczniejsze, bo kiepsko się to przegląda. Zanim Pebejot objedzie wszystkie kraje, by uzupełnić choć po jednym lokalu w każdym kraju minie kolejne 10 lat.
|
|
|||
|
|||
![]() Gdyby szanowni potrzebowali pomocy w przenoszeniu, mogę pomóc, moderowało się tu i ówdzie ;-)
|
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
EUROPA Albania Armenia Austria Belgia Białoruś Bośnia i Hercegowina Bułgaria Chorwacja Cypr Czechy Dania Estonia Francja Grecja Gruzja Hiszpania Holandia Irlandia Islandia Kosowo Liechtenstein Litwa Łotwa Malta Mołdawia Monako Niemcy Norwegia Portugalia Rosja Rumunia Serbia Słowacja Słowenia Szwajcaria Szwecja Turcja Ukraina Węgry Wielka Brytania Włochy AMERYKA PÓŁNOCNA I ŚRODKOWA Gwatemala Kanada Kostaryka Kuba Meksyk Nikaragua Panama Salwador USA AMERYKA POŁUDNIOWA Chile Kolumbia Peru Paragwaj AZJA Chiny Indie Izrael Japonia Jordania Kambodża Kazachstan Korea Południowa Korea Północna Laos Liban Mongolia Myanmar (Birma) Palestyna Singapur Syria Tadżykistan Tajlandia Tajwan Turkmenistan Wietnam ZEA AFRYKA RPA Tunezja Zimbabwe
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie Pendragon edytował/a post 04-02-2019 o godz. 09:34. |
|
||||
|
||||
![]() Hm, ja po prostu do tej pory wpisywałem nazwę danego państwa do wyszukiwarki i było dobrze. Nie wiem, czy - biorąc pod uwagę nakład pracy - nie będzie to "skórka za wyprawkę"...?
|
|
||||
|
||||
![]() Pendragon, od kiedy Armenia i Gruzja to Europa?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl |
|
||||
|
||||
![]() Słusznie! Międzynarodowa Unia Geograficzna nie zalicza państw kaukaskich do Europy.
|
|
|||
|
|||
![]() Cypr to też Azja, nawet u nas.
|
|
||||
|
||||
![]() Macie mnie. Spieszyłem się do pracy i dawno do atlasu nie zaglądałem
![]() Ubzdurało mi się, że Gruzja i Armenia są po północnej stronie Kaukazu.
|
||||
|
||||
![]() Art - możesz czynić swą powinność.
|
||||
|
||||
![]() kraje dodane wg listy, dzięki że w alfabetycznej kolejności, od razu szybciej poszło
![]()
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek **** - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś moderatorowi" (trójkąt z wykrzyknikiem). |
|
||||
|
||||
![]() Super robota Panowie!! Dziękuję(my)
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() A po co pozastawiane te: Przeniesione:
|
||||
|
||||
![]() Piekło zamarzło, wykonało się...
|
|||
|
|||
![]() Super
![]() ![]() A mi się marzy, żeby jeszcze porozdzielać sklepy zagraniczne, tam jest mniej pracy ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Te przegapiłem, ale ART już wie.
Sposób wyświetlania | |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Dział | Odp. | Ostatnia odpowiedź |
Labatt - straszny z tym bałagan.... | kevinstar | Kolekcjonerstwo | 6 | 09-10-2008 09:18 |
rozbudowa działu "piwo - konkretnie, piwa z browarów domowych" | Krzysiu | Komentarze, propozycje i pytania | 14 | 20-09-2005 13:17 |
Bałagan rzucający beretem? | Kokodżambo | Twoje warzenie | 4 | 31-07-2003 17:39 |
![]() |