Ogłoszenie

Collapse

Orgniazujesz ODPŁATNĄ ciekawą piwną imprezę? Sprawdź zasady zamieszczania informacji komercyjnych.

Cieszy nas każda ciekawa inicjatywa piwna w kraju. W BrowarBizie doceniamy takie działania w szczególności.

Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.

Zastrzegliśmy sobie to w regulaminie:

który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.

* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)

Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
  • Patronat medialny BrowarBizu - nieodpłatna, wzajemna forma promocji Imprezy w BrowarBizie (bannery, mailing, dedykowany wątek, itp.) i BrowarBizu na Imprezie (na materiałach promocyjnych Imprezy i na miejscu).
  • Współpraca reklamowa na zasadach komercyjnych.
    Np. dla kiełkujących projektów możliwość prowadzenia dedykowanego wątku to koszt 70 zł brutto rocznie, czyli wystarczy stać się tzw. PremiumUżytkownikiem BrowarBizu. Inne formy reklamy - w Kurierze Piwnym (biuletyn emailowy), bannery w BrowarBizie itp. są także dostępne.


Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.

BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.

W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.

Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
See more
See less

21 XII Warszawa - przed świąteczne piwko

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dkrasnodebski
    cymbał
    • 05-2003
    • 2316

    21 XII Warszawa - przed świąteczne piwko

    We wtorek 21 XII umówiliśmy się z Zythumem na piwo w barze przy PKP Powiśle. Będziemy tam od 15.30 i pewnie troszki posiedzimy.
    Kto ma chęć niech przybywa
    Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

    www.radoslawstolar.pl
  • Hannibal
    Senior
    • 03-2004
    • 1426

    #2
    Jak mi nic nie wyskoczy w międzyczasie, to przyjdę.
    "All the good things for those who wait"

    Comment

    • Wujcio_Shaggy
      Senior
      • 01-2004
      • 4628

      #3
      Jeżeli to "troszki" potrwa ze 2 godziny, to i ja dotrę po pracy, którą kończę (niestety) o 17:00
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

      Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

      @WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

      Comment

      • Małażonka
        Senior
        • 03-2003
        • 4602

        #4
        A my jeszcze tak daleko nie odbiegamy w przyszłość . Możliwym jednak jest, że wyrzucę Irona, co by mi w domu nie przeszkadzał - jeśli tak się zdarzy - istnieje prawdopodobieństwo Waszego spotkania

        Comment

        • Maremali
          Senior
          • 05-2002
          • 1953

          #5
          Myślę,że do Was dołączę, chociaż zapewne ze sporym poślizgiem czasowym. Postaram się przytaszczyć trochę porterków z Krajana.
          http://maremali.web-album.org/

          Comment

          • cyborg_marcel
            Senior
            • 03-2003
            • 3467

            #6
            o tej porze to Cyborgi mają przed sobą jeszcze kilka godzin pracy... poza tym ostatnio mi śrubki wypadają i spawy puszczają, a lutownicy brak => mój stan średnio się nadaje na picie piwa, ale jak się uda, to przyjdę popatrzeć się na Was
            Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

            Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

            Comment

            • zythum
              Kot Makawity
              • 08-2001
              • 8305

              #7
              Myślę, że będziemy dłużej niż 15 minut A nawet jestem pewien
              To inaczej miało być, przyjaciele,
              To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
              Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
              Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
              Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

              Rządzący światem samowładnie
              Królowie banków, fabryk, hut
              Tym mocni są, że każdy kradnie
              Bogactwa, które stwarza lud.

              Comment

              • Ark
                .
                • 04-2003
                • 414

                #8
                Akurat mam wolne tego dnia. Powinienem być koło 16.
                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

                Comment

                • dkrasnodebski
                  cymbał
                  • 05-2003
                  • 2316

                  #9
                  zythum napisał(a)
                  Myślę, że będziemy dłużej niż 15 minut A nawet jestem pewien
                  Czyżbyśmy zamierzali zaszaleć i pobyć tam 20 minut?
                  Oj Zythum, straszny z Ciebie swawolnik
                  Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

                  www.radoslawstolar.pl

                  Comment

                  • emes
                    Nadszyszkownik Chmielowy
                    • 08-2003
                    • 4275

                    #10
                    a może też dzisiaj jakieś spotkanie w tym miejscu ?

                    Comment

                    • emes
                      Nadszyszkownik Chmielowy
                      • 08-2003
                      • 4275

                      #11
                      a propo, ładną mam agitkę ? Trochę muszę ją jeszcze poprawić

                      Comment

                      • Wujcio_Shaggy
                        Senior
                        • 01-2004
                        • 4628

                        #12
                        emes napisał (w stopce):
                        Browar Ekologiczny bez Chemii [...]
                        To jak niby mamy dezynfekować fermentory??? W piekarniku?
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

                        Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

                        @WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

                        Comment

                        • Wujcio_Shaggy
                          Senior
                          • 01-2004
                          • 4628

                          #13
                          emes napisał(a)
                          a może też dzisiaj jakieś spotkanie w tym miejscu ?
                          To jest jakaś koncepcja - przed-przedświąteczne piwko... Jak dla mnie może być 18-ta. Są chętni?
                          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

                          Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

                          @WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

                          Comment

                          • Małażonka
                            Senior
                            • 03-2003
                            • 4602

                            #14
                            Wujcio_Shaggy napisał(a)
                            To jak niby mamy dezynfekować fermentory??? W piekarniku?
                            Zdaje się, że Emes opisał to tutaj , choć muszę przyznać, że na mnie ta metoda nie działa

                            Comment

                            • emes
                              Nadszyszkownik Chmielowy
                              • 08-2003
                              • 4275

                              #15
                              Wujcio_Shaggy napisał(a)
                              To jak niby mamy dezynfekować fermentory??? W piekarniku?
                              Już 1,5 roku robię piwo bez użycia chemi i żadnego jeszcze do zlewu nie wylałem z powodu zakażenia. Fermentory po prostu utrzymuję w czystości, a przed nastawieniem brzeczki dokładnie myję gorącą wodą. I to robię na dwa fermentory jednorazowo, jakoś żaden mi się do tej pory nie chciał zakazić W tym miesiącu np zrobiłem użytek z 28 kg słodu, w każdym miesiącu coś tam warzę, więc trochę jest tych udanych warek od początku mojego warzenia

                              Comment

                              Przetwarzanie...
                              X
                              😀
                              🥰
                              🤢
                              😎
                              😡
                              👍
                              👎