Gdzie na piwo w Człuchowie?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mluk
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.01
    • 778

Gdzie na piwo w Człuchowie?

Będę tam niedługo w delegacji. Na forum czytałem, że odbywają się tam giełdy. Może ktoś z Was na nie jeździł i może polecić jakiś lokal, a przynajmniej sklep..?
    "Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Na jednej z giełd kupiliśmy z Kangurem piwa z Bydgoszczy,teraz z wiadomych przyczyn ich nie ma.Co do lanego widziałem samą masówkę.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• mluk
      • 2005.01
      • 778

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
      Na jednej z giełd kupiliśmy z Kangurem piwa z Bydgoszczy,teraz z wiadomych przyczyn ich nie ma.Co do lanego widziałem samą masówkę.
      Cudownie...

No cóż - dzięki za informację.
      "Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin

Comment

• sopista
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.01
        • 1747

Do niedawna był lany Krajan - Irlandzkie. W ub. roku znalazłem już tylko elbląskiego Speciala. Dał sie wypić. Niczego więcej do picia nie znalazłem.

Comment

• mluk
          • 2005.01
          • 778

Veni, Vidi, nie Vici.

Beznadziejnie. Nie miałem czasu na chodzenie po knajpach. Widać, że Specjala można się napić, bo na mieście całkiem dużo parasoli tej marki. Poza tym, po innych parasolach można wywnioskować, że rządzi Tyskie i Żubr.

W sklepach, w których byłem same koncerny.

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
            Islandia, Siglufjörður, Vetrarbraut 8-10, Segull 67 Brewery
            Serokomlak
            Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
            ...
            2024-10-06, 01:35
          • dadek
            Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
            dadek
            Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
            2023-11-17, 00:48
          • dadek
            Jablonec nad Nisou, Slunečná 8, Pivovar O.Skar
            dadek
            Drugi browar w Jablonci nad Nisou oficjalnie rozpoczął swą działalność w listopadzie 2021 roku, a pierwsze piwo miało swą uroczystą premierę dokładnie 16.12.2021. Najlepiej dojechać tu pociągiem do przystanku Jablonec nad Nisou zastávka, skąd 600 m piechotą. Kierujemy się w dół do...
            2022-08-30, 21:37
          • Pancernik
            Pabianice, Łaska 74, Loft 74
            Pancernik
            Mało miejsc w Pabianicach, gdzie można wypić coś sensownego.
            Od pewnego czasu naprzeciwko dworca PKP, funkcjonuje lokal "kawiarnia-restauracja" o nazwie Loft 74.
            Moim zdaniem, to nie jest klasyczna ani kawiarnia, ani restauracja, ale to nieważne.
            Dla starych ziomali...
            2022-06-26, 17:55
          • e-prezes
            XXI zlot B.biz - dywagacje
            e-prezes
            No to czas na propozycje!
            Nie będę się upierał nad lubelskim i Podlasiem z wiadomych względów.

Piwowar z Folga zapraszał w trakcie Chmielobrania co też można brać pod uwagę jako dobrą lokalizację, bo wreszcie SergioP będzie miał względnie blisko.

Browar...
            2022-01-07, 12:20
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...