W listopadzie są targi piwne w Poznaniu na terenie MTP. W 2014 r byłem na tej imprezie i była również giełda - niewielka, ale była. Czy tak było w kolejnych latach - nie wiem. Jak będzie w tym roku - też nie wiem. Może ktoś wie więcej i podzieli się swoja wiedzą.
Kalendarz imprez - zgłoszenia, pomysły i komentarze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
18-19 maja 2018 r. w Bydgoszczy VI Festiwalu Piwa Rzemieślniczego Beergoszcz.Mniej książków więcej piwaComment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
1-3 grudnia Street Beer Festival Łódź
Street Beer Festival - Christmas edition. 1-3 grudnia. Współorganizowany przez Piwotekę.
Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Chmielaki Krasnostawskie 2018
48. Ogólnopolskie Święto Chmielarzy i Piwowarów "Chmielaki Krasnostawskie" - 17-19 sierpnia 2018 r.Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Lotny Festiwal Piwa - Lubin
Z FB:
Lotny Festiwal Piwa powraca! Tym razem lądujemy w Lubinie. Przygotujcie się na prawdziwe święto piwa, ale również muzyki i jedzenia. Oprócz licznych rzemieślniczych browarów na festiwalu pojawią się też foodtracki z jedzeniem z całego świata oraz scena, na której zobaczycie nie tylko interesujących artystów, ale również posłuchacie prelekcji naszych ekspertów, od których dowiecie się np. ile tak naprawdę kosztuje produkcja piwa, jak je degustować oraz od czego zacząć. To nie wszystko! Będzie również degustacja (szczegóły wkrótce), podczas której sprawdzimy Wasze kubki smakowe. Nic tylko przyjeżdżać! Wstęp oczywiście darmowy. Do zobaczenia!!
Więcej (sukcesywnie): https://www.facebook.com/events/228099311148473/
P.S. Rybnicki Zalew jest 17-19 sierpnia, a nie 12, jak jest napisane tutaj.Comment
-
Lotny Festiwal Piwa - Legnica
Hej,
Lotny Festiwal Piwa powraca do Legnicy w dniach 31.08-2.09.
Szczegóły tutaj:
Comment
-
Wybiera sie ktos z was moze na Beer Treking do Czech 06.10.? Nie znalazlem watku na ten temat, ale jesli powtorzylem - to wybaczcie :-)
Strona tylko po czesku, niestety...Czy napija sie panowie piweczka?Comment
Comment