Dużymi bukwami napisane, że zgłoszenia umieszczać w wydzielonym wątku, a i tak... ech...
Kalendarz imprez - zgłoszenia, pomysły i komentarze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
9-11.05.2014 - Wrocław - V Festiwal Dobrego Piwa
Dlaczego nie ma odnośnika do tematu festiwalu ? http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=106650
10.05.2014 - Wrocław - XI Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i IX Konkurs Piw Domowych
Tu natomiast jest przekierowanie tylko do konkursu piw domowych.
W tym roku wrocławski festiwal i warsztaty będą przy Stadionie Miejskim, a Konkurs Piw Domowych z Zamku w Leśnicy. W sumie każda z tych imprez powinna mieć oddzielny temat.Comment
-
Comment
-
Dla Twojej informacji Kraków to rozległe miasto z wioskami/miasteczkami satelitami będącymi sypialniami. Właśnie w jednej z nich ulokowało się kiedyś centrum biznesowe. To tuż obok będzie festiwal. Wszystko w powiecie krakowskim, więc jak najbardziej przymiotnik krakowski jest słuszny. Centrum jest dobrze skomunikowane z miastem. Widać, że nigdy tam nie byłeś...Comment
-
Piłeś - nie pisz. SZKARADOWO
Lokalizacja KPD nie ma tu nic do rzeczy - jest on częścią WWP, które jest częścią FDP.Last edited by Marusia; 2014-02-06, 09:20.Comment
-
Natomiast podlinkowanie E-prezesie jest bez sensu - może zmień opisy na FDP i WWP a osobny temat KPD - bo pod WWP/KPD widnieje link do KPD, a założyłam temat wspólny dla FDP i WWP. Zawsze też można - i właściwie nie wiem, czemu tak nie jest - podlinkowac strony www danych wydarzeń.Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Być może mam dziś kiepski dzień... ale jeśli jeszcze ktoś zamieści wątek od czapy, bez zapoznania się z zasadami (widocznymi u góry każdej podgrupy) w dziale "Imprezy, promocje, wydarzenia" będę profilaktycznie kasował, aż do odwołania mnie z funkcji moderatoraComment
-
Obrodziło nam w tym roku w festiwale, mniejsze i większe... konkursów też przybywa. Dodałem na listę konkursów I Lubuski Konkurs Piw Domowych w Witnicy, organizowany wespół zespół z Browarem Witnica przez Zachodniopomorski Okręg PSPD.Comment
Comment