Żywiec "Full Light", teraz sygnatura "dap" na V.
Kapsle polskie - nowości! Temat zbiorczy
Collapse
X
-
Wielkie zmiany w Tychach.
Nowa szata graficzna Tyskie Gronie: kapsel i komplet etykiet. Pierwszy rozlew w butelki z nową szatą graficzną rusza 11.08. Jednak w sklepach pojawią się dopiero po wypchnięciu z magazynów aktualnych wzorów. Niestety magazyny wypełnione po sufit, więc nowe butelki mogą się pojawić za miesiąc, dwa...
Jutro może uda mi się zamieścić skan nowego kapselka.Comment
-
Nowa szata graficzna Tyskie Gronie: kapsel i komplet etykiet. Pierwszy rozlew w butelki z nową szatą graficzną rusza 11.08. Jednak w sklepach pojawią się dopiero po wypchnięciu z magazynów aktualnych wzorów. Niestety magazyny wypełnione po sufit, więc nowe butelki mogą się pojawić za miesiąc, dwa...
-
-
-
-
Dokładnie Pewnie za dużo kolekcjonerskich kufli zamówili w browarze i teraz nie wiedzą, co z nimi zrobić.
Info na kontrach i stronie interentowej.
Czy, jak napiszę do browaru że zamiast kufka wezmę kapsel to mi go przyślą ???Comment
Comment