Mam pytanie czy istnieje możliwość zameldowania, czasowego chociaż lub etacik jakiś miałbym po drodze
Taa.Jesteśmy otwarci.Frontem do klienta.Nie jesteś pierwszy.Już dzisiaj nasza wspaniała klientka chciała miejsce noclegowe przy lambicu.
p.s. jak schłodzić lambika do zalecanych 2-3 st.C ?
Żal.... ściska,że się nie mieszka w Bielsku! Smaków narobicie,człowiek skołowany chodzi i kombinuje jak załatwić nieświadomego kierowcę,jak wyrwać się i nie podpaść żonie.
Żal.... ściska,że się nie mieszka w Bielsku! Smaków narobicie,człowiek skołowany chodzi i kombinuje jak załatwić nieświadomego kierowcę,jak wyrwać się i nie podpaść żonie.
Jedyne wyjście.Rozwieść się i zamówić taksówkę
Ostatnia zmiana dokonana przez PiwnicaZamkowa; 2012-07-05, 09:34.
Powiem zonie o twoich propozycjach a wybieram się dziś z Nią . A na temat belgian ale to musze przyznać że zacny to trunek choć wykluczył mnie z życia rodzinnego na nastepny dzień !!
Powiem zonie o twoich propozycjach a wybieram się dziś z Nią . A na temat belgian ale to musze przyznać że zacny to trunek choć wykluczył mnie z życia rodzinnego na nastepny dzień !!
Świetny lokal, pomysłowe jedzenie, wyśmienite piwo i miła obsługa Z Żoną odwiedziliśmy lokal w sobotę i załapaliśmy się na przepyszne piwko
Pozdrowienia dla mark33 i podziękowania za rozmowę i poczęstunek
W działającym od ok.2 lat małym sklepie specjalistycznym, w początku marca otworzył sie mini-pub. Cztery stoliki, cztery krany, przynajmniej jeden pozwala na nalewanie do pojemników zapewniających brak kontaktu z tlenem. O ile zauważyłem, dominuje Dziki Wschód.
Małe piwo 14, duże 18....
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Comment