Poznań, św. Marcin 8, Setka Pub [zamknięte]
Collapse
X
-
BrewDog..?
BrewDog w Poznaniu..? Czy to jest możliwe,
niedługo w Setce?
Niedługo się okażeLeave a comment:
-
Chciałem wyedytować powyższy post, ale niestety forum na to nie pozwala, dodam zatem tutaj, że do lodówek trafiło póki co parę z nowości z ostatniej dostawy - ESP, Discovery, Honey Dew, London Porter, IPA, London Pride od Fullersa, Spitfire, Stout i Wee Heavy z Belhavena i 1698 z Shepherd's Neame.Leave a comment:
-
Przepraszamy, czasami tak się już niestety dzieje, że nagle coś wypada, i nie jesteśmy w stanie zorganizować żadnego zastępstwa na szybko, staramy się jednak, by takie sytuacje miały miejsce jak najrzadziej.
Ze zmian na nalewakach - na kiju znów Bartek, pojawił się też po raz drugi czeski półciemny Demon z browaru Vysoký Chlumec.
Z innych informacji natomiast - przypominamy, że Setka jest strefą wolną od Euro, dlatego jeśli boicie się otworzyć lodówkęzapraszamy do nas!
Leave a comment:
-
Wpadłem wczoraj z małżonką po południu na kontrolę nowej lokalizacjiMusieliśmy trochę poczekać bo wyjątkowo otwarcie przesunięto na 17 a my niefejsbukowi jesteśmy i nie wiedzieliśmy. Ale warto było poczekać te pół godzinki bo wybór piw zacny, obsługa miła no i sam lokal bardzo przyjemny. Chyba mogę powiedzieć że w tym momencie to dla mnie numer 1 w Poznaniu i nie mam wątpliwości gdzie wpaść w wolnej chwili i gdzie przyciągnąć znajomych.
Leave a comment:
-
Dziękujemy za miłe słowa, staramy się, byście właśnie tak nas odbierali. Z nowości: od dziś na kiju pojawiła się Rychnovská Kněžna, wyborna czeska 12%, obecnie lista piw z nalewaków wygląda następująco:
1. Viva la Wita!
2. Opat bitter
3. A'la Grodziskie
4. Mahrs Weisse
5. Dymy marcowe
6. Lubuskie malinowe
7. Rychnovská Kněžna
8. Lady blanche
9. Dobry wieczór
10. Odsiecz wiedeńska/Leave a comment:
-
Wczoraj byłem i.... Wybór piw super! Ceny też super! Do tego sympatyczna i kompetentna obsługa. Na pewno wpadnę jeszcze nie raz!Leave a comment:
-
Ponieważ lane piwa z browarów kontraktowych cieszyły się dużym zainteresowaniem, ale nie każdy mógł dotrzeć w weekend, zdecydowaliśmy o przedłużeniu promocji aż do wyczerpania zapasów - zatem zapraszamy nadal na laną Pintę i AleBrowar za 5 lub 7 zł (odpowiednio 0,3l i 0,5l), kto pierwszy, ten lepszy!Leave a comment:
-
Począwszy od dziś, ruszamy z otwieraniem od godz. 14, póki co testowo, zobaczymy, na ile macie ochotę odwiedzać nas nieco wcześniej niż dotychczas. Zapraszamy szczególnie od dziś do niedzieli - przypominamy o weekendzie z piwami z browarów kontraktowych: lana Pinta 0,5l/7zł, lany AleBrowar 0,3l/5zł. Dostępne wszystkie piwa z AleBrowaru i wszystkie ostatnio warzone Pinty, z tą jedną uwagą, że obecnie otwarta beczka Imperium jest ostatnia, więc kto pierwszy, ten lepszyza to zaraz po niej na kij wskoczy swieżo uwarzone A'la Grodziskie. Zapraszamy!
Leave a comment:
-
Jeszcze jeden kran czemu nie tylko dajcie nam trochę czasu to może i więcej będzie może pompy w końcu z wysp dojadą. Co do cen Poznań jest trochę twardogłowym miastem i ludzie wolą butelkę Piwo z beczki jest uważane za gorsze bo albo jest stare albo instalacja jest brudna itd. Ten weekend ma na celu wypromować piwa beczkowe wśród "zwykłych pijaczy piwa". A najlepiej to zrobić dobrym piwem i przyjazną ceną.Leave a comment:
-
Normalnie rozpacz, nie dość, że cały weekend mnie nie ma to jeszcze w niedziele wieczorem wracam i prosto na przyjęcie jakieś, ale myślę się zerwać choć na chwilę na jedno piwko promocyjneLeave a comment:
-
Ja w Szczecinie w sklepie musiałem 50gr więcej płacić za Imperium w butelce. Świetne cenyLeave a comment: