Gratuluję PZPN za przesunięcie meczu PP pomiedzy Jagą a Pogonią na wtorek 16.09 o godź 15.00.Jest to idealna pora do rozgrywania spotkań
Pan Basałaj był niesamowity jak i nasi kopacze-załamka
Pogoń chce u siebie Kuzerę z Wisełki.Po co?Nie mają z kim pić i jeździć po pijaku?
Ciekawostką jest gra Dudki w Amice.Zabił po pijaku,a jest na wolności i gra sobie w najlepsze.Pewnie dostanie wyrok w zawieszeniu.Pisałem już o tym ,ale to jest bulwersujące!
Piecia napisał(a) a niby skąd te wiadomości i jakie to ma znmaczenie 16 czy 17??
Ze strony internetowej Pogoni.Niby fakt co do dnia,ale wtorek,no to może w poniedziałek o 11:00?Czy wliczając dogrywkę i karne rozpoczęcie meczu o 16:00 to zbyt późno?Chyba w Białymstoku ludzie pracują?Przecież te 3000 kibiców powinno się zebrać!Jaga jest teraz na fali!Przecież jest spora szansa na awans!
Dogrzebałem się i ja do tych wiadomości i mecz został przeniesiony na prośbę SSA Jagiellonia a z mozliwą dogrywką mecz mógłby skonczyć się około 18 czyli ciemno jeszcze nie będzie (chociaż we wrześniu kto wie a pomiędzy Białymstokiem a Szczecinem jest godzinka różnicy) a te nie 3000 a 5000 przyjdzie i tak i tak ponieważ z reguły chetnych jest więcej niż biletów i za każdym razem na stadion wchodzi więcej ludzi niż pozwala na to licencja...
[QUOTE]Piecia napisał(a)
[B]I grałyby Gorące Kubki z Arkiem Bąkiem (który ledwo mieści się na ławie Amiki Wronki) Żewłakowy (jeden z nich swietnie się wczoraj prezentował) czy "najlepszy na boisku" Kryszałowicz :/
Chodziło mi o Engela a nie o stary skład , wierze w to że na pewno by odmłodził drużynę.
Piecia napisał(a) A ja nie wierze ani troche bo w kadrze Engela rządziły UKŁADY co było aż nadto widoczne podczas finałów MŚ
TAk ale presja publiczna była już tak silna że pewnie wyrzuciłby na stałe kilku "reprezentantów",zresztą przekonał się w Korei że te układy są do d... .
Pogoń z Jaworzna wywiozła punkt po bezbramkowym remisie.To cieszy-czwarty mecz bez straty bramki,ale skutecznośc słabiutka Niestety ten remis oznacza spadek w tabeli.
W Lubinie inauguracja jupiterów(w piątek)-teraz Robox poczuje pewien komfort,do tego ilu było kibiców na trybunach!
Pogoniarz napisał(a)
W Lubinie inauguracja jupiterów(w piątek)-teraz Robox poczuje pewien komfort,do tego ilu było kibiców na trybunach!
Oj się działo, dobry mecz Zagłębia, jak przystało na takie święto, wreszcie doping przez całe spotkanie, no i tłumy kibiców (ostatnio taka frekwencja na meczu sprzed kilku lat z AC Milan). A ja w pracy . Oby więcej tak dobrych spotkań i trzeba poprawić skuteczność u napstników.
Jaga liderem,to było do przewidzenia( dalej Zagłebie,Ruch,Pogoń,Cracovia-to są ekipy-brak jeszcze Arki i Łksy.Błękitni w tym składzie(jeszcze dochodzą kontuzje)i z takim trenerem (jaki ojciec taki syn)będą mieli problemy ze zdobywaniem punktów w lidze.
W Pogoni brak ataku.Batata raz gra jako libero,raz jako ofensywny pomocnik.Tak ustawia Baniak zespół i dotychczas to przynosi efekty,ale to nie jest skład na 1 ligę.Chociaż beniaminkowie w ekstraklasie(hi hi) spisują się doprawdy dobrze!
No a ja wreszcie spokojnie mogłem wczoraj ze stadionu wychodzić , mimo nerwówki w pierwszej połowie , druga była bez zarzutu i pewna wygrana 4-1 mimo że Wiesła to słabiutka drużyna
No i Górnik Polkowice nareszcie wygrał, nie byle z kim, bo z Amicą. Jest szansa, że kolega Polanka wreszcie się odezwie chyba, że dalej świętuje po pierwszym zwycięstwie w ekstraklasie.
Oglądałem w sobotę występ naszych asów z Schalke.Nie wiem jak ocenić Wałdocha-chyba na zero,Hajto-no jeden.
Ciekawie musiało być na derbach w Warszawie.Czerwona kartka dla Jóźwiaka,przestrzelony karny przez Polonię i wreszcie pod koniec meczu zwycięski gol dla Legii chyba ratujący posadę Kubickiemu.
Comment