Nasz kochany zarząd sprzedał Broniewicza,bodajże najlepszego obrońcę drugiej ligi do Polonii Warszawa.Najgorsze jest to,że poszedł za psie pieniądze.Na dodatek chcą sprzedać jeszcze Mężyka i Pajączkowskiego.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNasz kochany zarząd sprzedał Broniewicza,bodajże najlepszego obrońcę drugiej ligi do Polonii Warszawa.Najgorsze jest to,że poszedł za psie pieniądze.Na dodatek chcą sprzedać jeszcze Mężyka i Pajączkowskiego.
Ktoś miał przeciek,że wybrańcy Pali i Panika dostali w tyłek 7:0 z jakimiś "ogórami" z ligi stanowej 7:0 .Na ptasiej oficjalce cisza,a moderator wszystkie komentarze wywala w kosmos,ale w końcu coś tam wybełkotali,że to zagrali młodzi piłkarze ,ze szkółki Panika,ale to szeroka kadra i jeszcze nie są zgrani i w ogóle to nie występowali jako Pogoń.
Teraz mają być już oficjalne spotkania do ,których będą musieli się przyznać -już nie mogę się doczekać wyników,szczególnie,że już grają ,nie jak rok temu z zespołami z II ligi stanowej,a już z III(widać boją się totalnej kompromitacji)
W czwartek spróbuję wybrać się na mecz Arkonii(rodowód milicyjny grający w 4 lidze))-z Pogonią Nową(B klasa).Mają być testowani nowi zawodnicy w Nowej.Sparing ma odbyć się przy sztucznym oświetleniu,ma być też festyn.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarz a co sądzisz o tym Pedro Andersonie. Trochę mnie zdziwił ten transfer. Koleś naprawdę wyróżniał się w Pogoni??
P.S. dziwne że Beenhakker nie chce sprawdzić Mięciela. Ostatnio same superlatywy o nim słychać.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumekPogoniarz a co sądzisz o tym Pedro Andersonie. Trochę mnie zdziwił ten transfer. Koleś naprawdę wyróżniał się w Pogoni??
P.S. dziwne że Beenhakker nie chce sprawdzić Mięciela. Ostatnio same superlatywy o nim słychać.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Policja zwinęła właśnie Wita Ż. - byłego sędziego, nieskazitelnego (do tej pory ) eksperta telewizji C+ i członka zarządu PZPN. Dziś lub jutro prokuratura przedstawi mu zarzuty w sprawie korupcji w polskiej piłce.
Tak blisko Miodowej jeszcze nie było. Czekamy na więcej.Last edited by mluk; 2007-01-18, 14:05."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukPolicja zwinęła właśnie Wita Ż. - byłego sędziego, nieskazitelnego (do tej pory ) eksperta telewizji C+ i członka zarządu PZPN. Dziś lub jutro prokuratura przedstawi mu zarzuty w sprawie korupcji w polskiej piłce.
Tak blisko Miodowej jeszcze nie było. Czekamy na więcej...........................................Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MirekG25No to się doczekaliśmy...Zarząd PZPN zawieszony, wyznaczony został kurator. Jakkolwiek drastyczne działania były nawet wskazane w tej sytuacji (patrz- "reakcja" PZPN-u na zatrzymanie Żelazki), tak obawiam się, że skończy się to zawieszeniem Polski w FIFA i cała praca Benhakkera pójdzie na marne. Przypomnę tylko, że w przypadku Kenii i Iranu podobna sytuacja kończyła się zawieszeniem...Ech, szkoda by było
Rozgonić ten twór w pi...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MirekG25No to się doczekaliśmy...Zarząd PZPN zawieszony, wyznaczony został kurator. Jakkolwiek drastyczne działania były nawet wskazane w tej sytuacji (patrz- "reakcja" PZPN-u na zatrzymanie Żelazki), tak obawiam się, że skończy się to zawieszeniem Polski w FIFA i cała praca Benhakkera pójdzie na marne. Przypomnę tylko, że w przypadku Kenii i Iranu podobna sytuacja kończyła się zawieszeniem...Ech, szkoda by było
*ostatnie zdanie to zartLast edited by earl_grey; 2007-01-20, 12:22.Comment
-
Ja na to patrzę tak: To jest najlepszy okres do tego typu działań. Nie gra liga, nie gra Reprezentacja, nasi poodpadali z pucharów. Na pewno nas zawieszą lada dzień. Tylko teraz ważne żeby do czasów meczów Reprezentacji na wiosnę zrobić kompletny porządek z tym wszyskim, wybrać normalne władze. I przekonać FIFA żeby nas odwiesili. I gramy dalej. Nie mam racji?MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że Lipiec próbuje robić z siebie bohatera narodowego. A przecież sam był zdyskwalifikowany za doping, a jak został ministrem to sam szalał za państwowe pieniądze. Chyba wcześniej piastował, jakieś stanowisko w Warszawie i tam też był o coś posądzany. Zaraz ktoś napisze, że nie siedzi w więzieniu itd. Ale Listek i inne leśne dziadki z zarządu też nie. Tak, więc niech Lipiec przestanie pierdo... o honorze, bo sam jest go pozbawiony!!!
Całe to towarzystwo z Miodowej powinno być rozgonione już dawno. Najlepszy moment był po porażce z Finlandią. Ale widocznie minister postanowił wybrać tą najgorszą chwilę. Nie dziwi mnie to jakoś, w końcu jest powiązany z bliźniakami.Comment
-
Nad morzem Zagłębie L. pokonało Regę Trzebiatów(III liga )5:0 i zremisowało z 1:1 z Wybrzeżem Rewalskim Rewal(IV liga); w środę zagrają z Pogonią Nową(B klasa) Chętnie bym pojechał,ale te 120 km.,do tego mogą mecz odwołaćLast edited by Pogoniarz; 2007-01-20, 23:57.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment