Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowe browary kontraktowe

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • alterbeer
    Senior
    • 09-2011
    • 138

    #31
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
    Piwoteka to pewnie będzie nadal zlecać w Artezanie.
    Jednak chyba nie, sądząc po pytaniu jednego z chłopaków z Artezana o miejsce warzenia na FB.

    Comment

    • leona
      PremiumUżytkownik
      • 07-2009
      • 5853

      #32
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alterbeer Wyświetlenie odpowiedzi
      Jednak chyba nie, sądząc po pytaniu jednego z chłopaków z Artezana o miejsce warzenia na FB.
      To fejsbók ma jakieś miejsce do warzenia?

      Comment

      • abernacka
        Senior
        • 12-2003
        • 10837

        #33
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
        Piwoteka to pewnie będzie nadal zlecać w Artezanie.
        Wszystko wskazuje na to, że chłopaki za miejsce produkcji, upatrzyli sobie radomską Pivovarie.
        Piwna turystyka według abernackiego

        Comment

        • Pendragon
          Senior
          • 03-2006
          • 13949

          #34
          Wszystko, czyli co?

          moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot


          Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

          Comment

          • mareks
            Senior
            • 05-2002
            • 1939

            #35
            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
            Wszystko, czyli co?
            Fotka na fejzbuku.

            Comment

            • Pendragon
              Senior
              • 03-2006
              • 13949

              #36
              Przez godzinę człowiek tam nie zajrzy i już jest w tyle...

              moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot


              Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

              Comment

              • leona
                PremiumUżytkownik
                • 07-2009
                • 5853

                #37
                ESB to dobry pomysł ale ja czekam na a'la Burego Kocura

                Comment

                • robsonka
                  Junior
                  • 06-2013
                  • 6

                  #38
                  Pomorski Browar Tradycyjny

                  Witam.
                  Radzę poczekać na piwo Pomorskie warzone przez Pomorski Browar Tradycyjny - browar kontraktowy Gościszewa. Kilka dni temu miałem okazję delektować się nim z kega. Butelkowe powinno być dostępne prawdopodobnie za kilka tygodni!
                  Last edited by robsonka; 04-06-2013, 17:55.

                  Comment

                  • robsonka
                    Junior
                    • 06-2013
                    • 6

                    #39
                    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robsonka Wyświetlenie odpowiedzi
                    Witam.
                    Radzę poczekać na piwo Pomorskie warzone przez Pomorski Browar Tradycyjny - browar kontraktowy Gościszewa. Kilka dni temu miałem okazję delektować się nim z kega. Butelkowe powinno być dostępne prawdopodobnie za kilka tygodni!
                    Oto link na youtube
                    Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

                    Comment

                    • pizmak666
                      Senior
                      • 12-2006
                      • 1898

                      #40
                      Jeszcze nikt go nie pił a już wpisane na listę produktów regionalnych woj.pomorskiego.Fajnie jak na Dziennik Bałtycki, że się dobrze pieni i ogólnie jest super, ale jak na specjalistyczny portal to naprawdę słabo się reklamujecie.
                      „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

                      "Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

                      Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

                      Comment

                      • leona
                        PremiumUżytkownik
                        • 07-2009
                        • 5853

                        #41
                        Pizmak, podły sceptyku to piwo ma reżysera, obsadę a nawet plenery, a Ty kpisz?!
                        Last edited by leona; 04-06-2013, 20:36. Powód: k nie n

                        Comment

                        • jacer
                          Senior
                          • 03-2006
                          • 9875

                          #42


                          Milicki Browar Rynkowy
                          Grupa STYRIAN

                          (1+sqrt5)/2
                          "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
                          "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
                          No Hops, no Glory :)

                          Comment

                          • żąleną
                            Sojowe Oddziały Bojowe
                            • 01-2002
                            • 13239

                            #43
                            Co za bzdura... Równie dobrze mogli wpisać na listę produktów tradycyjnych "ser pomorski" o następujących wyróżniających parametrach:

                            smak:
                            - serowy
                            barwa:
                            - w przypadku serów krótko dojrzewających jasnożółta, w przypadku serów długo dojrzewających lub wędzonych ciemnożółta

                            A Pomorzanin to osoba:

                            - niska, średnia lub wysoka
                            - ciemnowłosa lub jasnowłosa
                            - posiadająca dwie nogi i dwie ręce

                            Opis "tradycji, pochodzenia oraz historii produktu" to już w ogóle jakaś beletrystyka.

                            Comment

                            • Pendragon
                              Senior
                              • 03-2006
                              • 13949

                              #44
                              Za ten opis Żą masz u mnie lajka. Przypomnij mi się, gdy ART takie cuś wprowadzi

                              moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot


                              Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

                              Comment

                              • robsonka
                                Junior
                                • 06-2013
                                • 6

                                #45
                                Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi
                                Pizmak, podły sceptyku to piwo ma reżysera, obsadę a nawet plenery, a Ty kpisz?!
                                Nowy link. Już bez reżysera, obsady i plenerów

                                Piwo jasne pełne -- zawartość ekstraktu brzeczki podstawowej 12,5% wagowo, zawartość alkoholu 5-5,5% objętościowo, kwasowość ogólna nie więcej niż 2,0 ml NaO...

                                Comment

                                Przetwarzanie...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎