Do niezależnego funkcjonowania BrowarBiz potrzebuje Twojego wsparcia. Co piszą BrowarBizoWspieracze na ten temat?
Tak w skrócie to dzięki temu forum dowiedziałem się, jak powstaje piwo. Wszedłem kiedyś przez przypadek, aby dowiedzieć się, gdzie mogę znaleźć w okolicy Portera Żywieckiego w butelkach 0,5L. Stopniowo, czytając oceny różnych piw, zacząłem szukać nowych smaków. Pomagał mi w tym dział "Sklepy z piwem". W końcu, czytając zachwyty użytkowników nad piwem własnoręcznie uwarzonym, postanowiłem sam zacząć produkcję tego napoju.
Najtron
BrowarBiz jest Ci przydatny? Dołóż swoją cegiełkę!

Wyświetlenie postu osobno
  #79  
Stare 14-12-2016, 10:21
Fotka Użytkownika: dlugas
dlugas dlugas is offline
Senior
 
Rejestracja: 04-2006
Miejscowość: Rzeszów
Posty: 3 982
Standardowy

Warka : 12/11/2016 pite 12/12/2016 czyli miesiąc po.

Piwo ma 19 miesięcy od rozlewu(chyba). Lekko przegazowane. Alkohol w aromacie i w smaku nadal wyczuwalny. Zapach nie złożony i nie za bogaty. Leciutką winna nuta. Lekkie owocki i tyle. W smaku pustawe i wodniste. Mało się dzieje. Taki koźlako-zwykły ciemniak. Całość ratują moje suszone owoce, którymi zagryzam to piwo. Po raz kolejny przekonuje się, że z komesów warto leżakować jedynie portery (i może sRisa)
Załączone obrazki
Rodzaj pliku: jpg komes-001.jpg (81,2 KB, liczba wyświetleń: 131 )
Odpowiedz cytując