Grybów do kupienia
Collapse
X
-
Nie głupie by to byłoPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelek59Gdybyśmy się tak złożyli po 211,95 pln
mielibyśmy własny browar!?
Chyba się rozmarzyłem........
mielibyśmy gdzie zloty organizować
Comment
-
Gdyby te 21 232 współwłaścicieli miało ustalić jakie piwo warzymy jako pierwszą warkę browar nie uwarzyłby chyba żadnego piwaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelek59Gdybyśmy się tak złożyli po 211,95 pln
mielibyśmy własny browar!?
Chyba się rozmarzyłem........
MM961
4:-)Comment
-
Czy ktoś z was posiada jakiekolwiek wieści z Grybowa? Czy warzy? Jeżeli tak to co
Gdzie aktualnie można je kupić itd. Zawsze miałem sentyment do tego browaru i chętnie dowiem się, co nowego u nich. Dziękuję z góry.
Comment
-
-
Aktualnie browar wysprzedaje resztki piw tylko w swoim sklepie firmowych przy browarze. Według zapewnień dyrekcji browaru browar przechodził ostatnimi czasy modernizację i aktualnie są w trakcie warzenia.Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2007-04-18, 12:44.Comment
-
Może nie na temat. Ale przed chwilą widziałem w Gdyni samochód ciężarowy firmy Zbyszko (www.zbyszko.com.pl), który na tyle miał duży rysunek i napis "Grybów, piwo z polskich gór".Comment
-
Kilka lat temu Grybów miało w Trójmieście swoją dystrybucję i najwyraźniej firma "Zbyszko" ją przejęło.Comment
-
No, wygląda, że Grybów już ktoś kupił:
Ciekawie zapowiada się licytacja ruchomości, może by warto zakupić jakąś ładną kadź warzelną? Albo trochę KEG-ów?Comment
-
-
-
a kiedys
a kiedys warzyli takie sliczne piwo z propolisemCzym dla średniowiecznych pielgrzymów były klasztory tym dla współczesnego włóczęgi są browaryComment
-
Przejeżdżając przez Grybów trafiłem akurat na moment warzenia (jakieś trzy tygodnie temu, w pierwszej połowie czerwca), a ponieważ zatrzymałem się na popas, poprosiłem w biurze o mozliwość zrobienia zdjęć. W miarę miły pan poprosił o chwilę cierpliwości i poszedł szukać panią Prezes. Chwilę to trwało i .... zostalem poproszony o opuszczenie terenu. Cóz....Artykuł datowany jest na 6 lutego 2007r więc jakieś licytacje już pewnie były, a zgodnie z jego treścią i piwo już powinno się warzyć. Ciekawe jak jest...Comment