|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
ps.Musze przyznać,że z koncernowych to jednak Zywiec wypadł najlepiej wyprzedzając Jędrzejów vel Brok.Natomiast jeżeli chodzi o domowe to Porter Adama mimo,że bez gazu nie miał konkurencji a i z wieloma koncernami wygrywał.Niestety z braku frekwencji nie dane nam było popróbowac wszystkich piw dostępnych u Adama.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki. 1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise: Mein Schlesierland, mein Heimatland, So von Natur, Natur in alter Weise, Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland, Wir sehn uns wieder am Oderstrand. Żywiec.Prawie jak piwo kiszot edytował/a post 06-02-2010 o godz. 23:55. |
|
|
||||
|
||||
|
Dzięki za gościnę i mam nadzieję,że następne Brunety jednak się odbędą i to na dodatek z lepsza frekwencją.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki. 1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise: Mein Schlesierland, mein Heimatland, So von Natur, Natur in alter Weise, Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland, Wir sehn uns wieder am Oderstrand. Żywiec.Prawie jak piwo |
|
|
||||
|
||||
|
Trochę porterów zostało "na zaś". To wina ale i zaleta małej frekwencji
![]() Chleb porterowy ponoć był zjadliwy, choć soli mogłem rzucić więcej. Bliźniaki Adamy jakieś mało podobne ![]() Kolejna edycja mam nadzieję w szerszym gronie.
Browar Hajduki. adam16@browar.biz Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D |
|
|
||||
|
||||
|
Dla mnie jesteście ............. identyczni,prawie jedno jajeczni
![]()
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki. 1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise: Mein Schlesierland, mein Heimatland, So von Natur, Natur in alter Weise, Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland, Wir sehn uns wieder am Oderstrand. Żywiec.Prawie jak piwo |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() Dzięki za fajną degustację, mam nadzieję, że następnym razem uda się więcej okazów zdegustować. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() Następnym razem wam nie przepuszcę, zwłaszcza że okazja spotkać Aldacha - zdarza sie raz na rok ![]() Bliźniaki Adamy - normalnie prawie bracia syjamscy ![]()
NORMALNOŚĆ „Chmielu w piwie, a rozumu w głowie gdy mało - źle, gdy za wiele - niedobrze”. Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r. strzelczyk76 edytował/a post 12-02-2010 o godz. 13:43. |