|
|
||||
|
||||
|
Witam
Bede przebywal w okolicach Wodzislawia Slaskiego w okresie 0d 17.07 do 5.08. Chcialbym bardzo zorganizowac spotkanie Forumowiczöw z tego regioniu. Wstepne uzgodnienia z Wielkim-B juz uczynione Czy ktos sie jeszcze pisze? Trzeba uzgodnic termin i miejsce Pozdrawiam Andi |
|
|
||||
|
||||
|
Padla pierwsza propoztycje podana przez Wielkiego-B
Cytat: Co do miejsca spotkania, jak już będziesz je określał na forum, to niech to będzie Pszów - rzut beretem od Wodzisławia, a mam tu lokal znajomego, w którym bez problemu możemy wnieść i spożywać swoje piwa, jest dobre jedzenie, a dla przyjezdnych (jak Jasiu Piwosz) na piętrze niedrogi hotelik. To restauracja na stadionie Górnika Pszów. Dla mnie to pasuje a co Inni? |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]()
Browar Hajduki. adam16@browar.biz Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Reszta zalezy od innych. Ja jestem na Urlopie i przystosuje sie do propozycji tych ktörzy musza na nas w tym czasie pracowac ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No dobrze. To zasugeruję wstępnie, że mnie najlepiej pasują terminy pomiędzy 18, a 21.08. Zobaczmy co powiedzą inni.
![]()
Browar Hajduki. adam16@browar.biz Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D adam16 edytował/a post 04-07-2005 o godz. 21:38. |
|
|
||||
|
||||
|
Acha przepraszam ze podaje jako cytat tresc wiadomosci prywatnej uzyskanej przez Wielkiego-B
Ale uwazam ze jest to doskonaly pomysl-jezeli ten Hotelik naprawde nie jest drogi to moze uda nam sie zorganizowac jakies wieksze 2 dniowe spotkanie z wieksza iloscia Forumowiczöw. Juz sie ciesze na to spotkanie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Powtarzam więc, tym, razem prawidłowo: To zasugeruję wstępnie, że mnie najlepiej pasują terminy pomiędzy 18, a 21.07.
Browar Hajduki. adam16@browar.biz Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Bardzo chętnie sie spotkam. Te terminy mi pasują. Zaznaczam tylko że z uwagi na długie terminy leżakowania będę "prezentował" głównie piwa z browarów spoza Żor
![]()
|
||||
|
||||
|
Nocleg:
1) Hotel "Górnik" (w tym samym budynku, w którym mieści się nasza restauracja): pokój 2 osobowy z łazienką i telewizorem 70 zł (jesteś sam płacisz 70 zł, we dwójkę, to też płacisz 70 zł), 2) Hotel "Miejski" (300 m dalej): tu się płaci nie za pokój, lecz od osoby. Pokój z telewizorem z umywalką (bez łazienki) 30 zł od osoby (jeżeli np. w dwójce jesteś sam, to płacisz też 30 zł). WC i prysznice są na przeciwko pokoi. Termin: dobrze byłoby, gdyby mogła to być sobota 30-07-2005 z powodu 3-tygodniowego byczenia sie na wakacjach piwowara Misiaczka (nadal się nie zarejestrował na forum, choć na koncie ma już 7 zacieranych warek). A dobrze, żeby on był - to taka dusza towarzystwa i warty poznania gość. |
|
|
||||
|
||||
|
Wielki-B dobra robata z tymi Hotelami
Widze ze naprawde nie jest za drogo i moze uda sie jeszcze kilka forumowiczöw przybyc z poza regionu Wodzislawia. Termin mi röwniez pasuje ale jak beda inne propozycje to tez sie przystosuje-w koncu ja mam Urlop |
|
|
|||
|
|||
|
Mnie też dopiszcie do tej listy obecności. Tylko ustalmy konkretnie termin.
Wielki B dzięki za wiadomość i pamięć. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ja proponuję sobotę 16 lipca, od godz 17.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Adam16 i Jasiu: może jednak zgodzicie się z terminem 30-07, bo także Iommi, który teraz jest na wakacjach, prosił mnie o końcówkę lipca.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Mnie ten termin tj. 30. 07 też odpowiada. Może poznam Iommiego który jakoś stroni od kontaktów z Forumowiczami , pisząc ciągle że nie ten czas albo nie to miejsce itd. Myśle że teraz już wszystko będzie po jego myśli i czasie.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
OK. Postaram sie na tego 30-tego. Ale nic nie obiecuję.
|
|
|||
|
|||
|
No ten trzydziesty to tak trochę mi nie po drodze, ale może uda mi się przybyć
Będę stawał na głowie... ![]()
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Dowiedzialem sie od Wielkiego-B ze wczesniej jak 30 to jego DOBRE piwo nie bedzie gotowe przez to to spotkanie chce przeciagnac zeby jak najpözniej Ale mysle ze ten termin 30 jest bardzo dobry i wszyscy chetni sie zjawia. Juz wkrötce bede wyjezdrzal i moze nie bedziemy mieli kontaktu ale jak tylko mi sie uda to zajze tutaj na Browar. Möj telefon röwniez podalem Wielkiemu-B a wiec pozostaniemy w Kontakcie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]()
Mikrobrowar Czterej z Portierni i Pils Piwny świat się nie zaczyna ani nie kończy na BJCP! Szkółka Niedzielna w Czeskim Raju - bezplatne kursy piwowarskie! -------------------------------------- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Ja niestety będę wtedy wracał znad morza; znowu ominie mnie przyjemność poznania kolegów z sekcji południowośląskiej .
|
|||
|
|||
|
Cytat:
To jest jeszcze frakcja południowogórnośląska ?... a ja to chyba centralno...? We Wodzisławiu macie tam już ustalone jakieś piwka i " meliny " ? ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Adam16: obiecaj! Lokal jest już zamówiony. Właściciel, specjalnie dla naszej grupy, odmówił na ten dzień rezerwacji lokalu (jakimś jubilatom). A tak na marginesie, to własciciel będzie razem z nami, bo od ostatniego razu jęzor mu wisi do ziemi...
Maruśka: przecież to "wlał - wylał". - Przyjedziesz bele czym, ale za to wrócisz do chałupy razem z Andim, bo on niemalże zaraz po imprezie wracał do "domu". Tobie się po prostu nie chce! Alchemych: choćbys miał przyjść na uszach, to masz być i koniec, kropka. Doodeck: a niby w czym problem? No przecież możesz rodzinkę odstawić do domciu i te parę kilometrów nadjechać! Przy takiej trasie przejechanej tego dnia, te pare kilometrów, to bułka z masłem. A jakie piękne zakończenie urlopu! No więc melduj przyjazd. Ziomek: wdepnij, a się przekonasz! Z tego rejonu możesz(cie) się zabrać razem z Jasiem (i to w obie strony). Iommi - on nic nie pisze, bo pewnie biedak jest już na wakacjach! Hmmm... czemu biedak? A niech już tak zostanie. |
|
|
||||
|
||||
![]()
| Sposób wyświetlania | |
|
|