nie potrafię dodać tutaj zdjęć

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • emeryt1576
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2021.01
    • 43

    #1

    nie potrafię dodać tutaj zdjęć

    Witam,nie potrafię dodać tutaj zdjęc,pokazuje mi komunikat coś tam not upload.chce wrzucić z pliku z galeri
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 13030

    #2
    Dodajesz zdjęcie klikając w ikonę aparatu? Ja dodaję zdjęcie klikając poniżej "Upload Attachments" i to okazało się skuteczniejsze.

    Comment

    • e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19317

      #3
      Darek, Ty zdaje się dodajesz jako kolejny post. A zdjęcie można dodać bezpośrednio do treści. No i można by nadać temu wątkowi jakiś tytuł...

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      • Grbuy
        Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
        Grbuy
        Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
        2023-11-30, 21:57
      • Petitpierre
        Mort Subite, Mort Subite Oude Kriek Lambic
        Petitpierre
        Nie znalazłem wątku. Mieszanka dwóch lambików, stary z wiśniami, a młody, żeby dodać odrobinę gazu i alkoholu. Stąd też 6,5vol i 375ml.

        Barwa brązowy kraplak, w dodatku jest zmętnienie. Piana maleńki kożuszek. W nucie górnej ocet balsamiczny, wino cabernet, ciasto z bakaliami,...
        2022-09-13, 11:41
      • pietrus96
        Osad w butelkach
        pietrus96
        Cześć,
        dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
        2024-01-13, 21:24
      • Heisenberg
        Zakażenie czy dalsza fermentacja?
        Heisenberg
        Cześć wszystkim
        Dopiero zaczynam przygodę z piwowarstwem. Zakupiłem zestaw startowy z brew kitem Finlandia Premium Lager i nastawiłem pierwszą warkę. 21 litrów gotowego nastawu, po 2 tygodniach fermentacji w 21 stopniach, na drożdżach z zestawu zlane na cichą (BLG początkowe 10,...
        2025-06-08, 14:55
      • darekd
        Amber, Po Godzinach - Saison
        darekd
        Kiedyś był Saison na Madagaskar (niestety parametrów nie pamiętam), ale po lekturze tamtego wątku:
        https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-na-madagaskar
        wiem, że był z dodatkiem przypraw: aframonu madagaskarskiego, skórki bergamotki, pomarańczy...
        2025-04-22, 22:42
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...