Ja jestem jak najbardziej za. A Wy??
Czy chcemy podziału geograficznego w dziale "Knajpy i puby zagraniczne" ?
Collapse
X
-
Czy chcemy podziału geograficznego w dziale "Knajpy i puby zagraniczne" ?
14Świetny pomysł71,43%10Nie ma takiej potrzeby14,29%2Wszystko mi jedno14,29%2Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
hm, napisałem że miarę wolnego czasu pouzupełniam. nie ma potrzeby tworzenia kolejnego wątku na ten temat.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Kolejny lokal w podziemiach
, ale bardziej przytulny niż 379, taki a la ormiański zamek. W środku gorąco jak cholera, choć na zewnątrz +11.
Do wyboru cztery piwa: blanche, classic, unfiltered i dark. Ceny: 700 AMD / 0.33l, 900 / 0.5l. Blanche droższy - odpowiednio 800 i 1000. 3l...-
Channel: Armenia
-
-
Kraftowiec z Madrytu, założony przez dwóch Brytyjczyków, którzy początkowo warzyli domowo, potem kontraktowo, od 2024 warzą u siebie.
O browarze i ich pubie wspominał Pebejot:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...pania-aa/23351...-
Channel: Hiszpania
2025-07-05, 00:01 -
-
Po wizycie na 5-leciu pivovaru Ovipistán https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...88#post2348988 drugą część dnia 21. 06.2025 (i już do oporu
) spędziliśmy w dużo większym i znacznie starszym (1872)...
-
Channel: Czechy
-
-
Xaver to jeden ze starszych browarów powstałych w Czechach. Jego założyciel Svatopluk Strava już od 2005 roku u siebie na posesji warzy piwo.
Historia browaru to wzloty i upadki. Parokrotnie zaprzestawano warzenia, by do niego ponownie powrócić
Np. w czerwcu 2008 zaprzestano, a już...-
2025-06-24, 13:03 -
-
Pivovarský výčep t' Puub, tak nazywa się firmowy lokal browaru Thrills. Główna mała sala z barem , oraz pomieszczenia w piwnicach tworzą ten klimatyczny przybytek.
Całość w wąskiej uliczce, tuz nieopodal browaru Poupe. Na kranach tym razem siedem piw, oraz bonus jak się domyślam...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment