Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Zamykam Browar! Temat plotkarski :D

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 25%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• dadek
    Žíznivý dromedár, Witbier
    dadek
    I kolejne nowe dla mnie piwo od wielbłąda. Ekstrakt 12°, alkohol 4,9%.
    Żółciutkie jak kurczaczek na Wielkanoc (no może z tych ciut bledszych), mocno mętne.
    Piana wysoka na około 3 cm, gęsta, drobniuteńkie oczka, jednak długo się nie utrzymała. Został cieniutki kożuszek...
    2019-08-27, 00:46
  • ART
    Zamykam Browar! Niedziela, 16.I.2005, 21 z hakiem.
    ART
    Kochani!

Musiało się tak kiedyś stać. Zamykam Browar. W niedzielę. W okolicy godziny 21.17. Wyrok zapadł. To już definitywnie koniec!

Tym optymistycznym wstępem chciałbym zakomunikować iż z mocy nadanej mi przez Ponurego Chmielarza, w niedzielę, tj. 16.I.2005,...
    2005-01-14, 00:42
  • Maggyk
    Czeskie browary restauracyjne - temat plotkarski
    Maggyk
    Zgodnie z sugestią strzelczyka zakładam nowy temat byście mogli tu opisywać czeskie browary restauracyjne godne odwiedzenia.

Proszę jednak, by każdy browar opisywany był w osobnym temacie.

Serdecznie zapraszam do dyskusji równiez naszych czeskich kolegów, którzy...
    2005-10-11, 09:11
  • dentharg
    Pierwsze koty za płoty, czyli moja pierwsza warka w kanał
    dentharg
    Cześć!

Ostatnio mój Alt miał 0 alkoholu, 0 gazu oraz kwaśny smak - był butelkowany i już wypity, ale niesmak pozostał

Niedawno nastawiłem żytnie; wydawało mi się, że dopilnowałem wszystkiego, fermentator wydezynfekowany Oxi, wężyki przelewowe też; po...
    2009-03-23, 08:34
  • Magik22
    Pierwsze piwo - Czy to, aby na pewno tak?
    Magik22
    Witam

Już od jakiegoś czasu jestem zakochany we wszelakim gatunkowo piwie i postanowiłem sam uważyć swoje piwo. Już dawno miałem to na myśli, ale odkładałem to ciągle tłumacząc sobie, że sam nie dam rady pewnie tego zrobić. Przyszedł jednak ten moment i postanowiłem zakupić...
    2015-07-19, 15:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...