Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel

Zamykam Browar! Temat plotkarski :D

Collapse

X
- 

Oj nie, nie. Mnie też ciśnienie podskoczyło.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

- 

A co Wy wszyscy robicie w sobotni wieczór w domu, przed kompem? Na piwo, już! 

No chyba że ktoś jest chory i pije grzańce w domu - to jest usprawiedliwiony browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[] browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
- 

Miałem dokładnie to samo...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelA ja myślałam przez chwilę, że mi się komputer buntuje...a potem to już próby otworzenia strony doprowadzały mnie do szewskiej pasji, widzę jednak , że nie byłam samotna z tym problemem 

Ja przylazłem po piwie, chciałem donieść... i się nie dałoPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyA co Wy wszyscy robicie w sobotni wieczór w domu, przed kompem? Na piwo, już! 

No chyba że ktoś jest chory i pije grzańce w domu - to jest usprawiedliwiony  Browar Hajduki. Browar Hajduki.
 adam16@browar.biz
 Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics

Collapse

- 

I kolejne nowe dla mnie piwo od wielbłąda. Ekstrakt 12°, alkohol 4,9%. I kolejne nowe dla mnie piwo od wielbłąda. Ekstrakt 12°, alkohol 4,9%.
 Żółciutkie jak kurczaczek na Wielkanoc (no może z tych ciut bledszych), mocno mętne.
 Piana wysoka na około 3 cm, gęsta, drobniuteńkie oczka, jednak długo się nie utrzymała. Został cieniutki kożuszek...- 
							Channel: Czechy
 2019-08-27, 00:46
- 

- 

Kochani! Kochani!

Musiało się tak kiedyś stać. Zamykam Browar. W niedzielę. W okolicy godziny 21.17. Wyrok zapadł. To już definitywnie koniec! 

Tym optymistycznym wstępem chciałbym zakomunikować iż z mocy nadanej mi przez Ponurego Chmielarza, w niedzielę, tj. 16.I.2005,...- 
							Channel: Ogłoszenia i nowości w Browarze

- 

- 

Zgodnie z sugestią strzelczyka zakładam nowy temat byście mogli tu opisywać czeskie browary restauracyjne godne odwiedzenia. Zgodnie z sugestią strzelczyka zakładam nowy temat byście mogli tu opisywać czeskie browary restauracyjne godne odwiedzenia.

Proszę jednak, by każdy browar opisywany był w osobnym temacie.

Serdecznie zapraszam do dyskusji równiez naszych czeskich kolegów, którzy...- 
							Channel: Piwo - Gdzie

- 

- 

Cześć! Cześć!

Ostatnio mój Alt miał 0 alkoholu, 0 gazu oraz kwaśny smak - był butelkowany i już wypity, ale niesmak pozostał 

Niedawno nastawiłem żytnie; wydawało mi się, że dopilnowałem wszystkiego, fermentator wydezynfekowany Oxi, wężyki przelewowe też; po...- 
							Channel: Kołyska piwowarska

- 

- 

Witam

Już od jakiegoś czasu jestem zakochany we wszelakim gatunkowo piwie i postanowiłem sam uważyć swoje piwo. Już dawno miałem to na myśli, ale odkładałem to ciągle tłumacząc sobie, że sam nie dam rady pewnie tego zrobić. Przyszedł jednak ten moment i postanowiłem zakupić...- 
							Channel: Kołyska piwowarska

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment