Zaznacz wszystko jako odczytane ...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Zaznacz wszystko jako odczytane ...

Na główniej stronie forum jast taki odnośnik. Gdyby dało się takie coś zrobić w każdym dziale, ale z działaniem odnośnie tylko tego działu - tzn sporawdzam tematy, klikam i wiem, że mam to z głowy. Ostatnio trochę się pogubiłem, część tematów mi uciekła. Oczywiście pzekopałem wszystko, ale trochę to trwało.
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24149

taka opcja istnieje - trzeba udać się do wybranego działu i w belce nad listą tematów kliknąć w NARZĘDZIA - na liście opcji znajduje się ta poszukiwana przez Ciebie.

zresztą w ciągu kilku tygodni będzie wprowadzony zreformowany systemik do oznaczania tematów/postów jako odczytane, bo ten co jest obecnie ma swoje większe i mniejsze ułomności.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
      ART
      Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
      2024-10-12, 21:15
    • pebejot
      Finlandia, Rovaniemi, Teollisuustie 14 B, Lapin Panimo
      pebejot
      Otwarty w 2016 r. w stolicy Laponii, Rovaniemi browar Lanin Panimo jest chyba najdalej na północ wysuniętym browarem w Finlandii.
      Browar z wyszynkiem znajduje się daleko (4 km) od centrum miasteczka. Nieco bliżej (2,3 km) jest do dworca kolejowego.
      Na miejscu wszystko razem w jednej...
      2025-07-03, 10:55
    • Javox
      Åbro, Bryggmästarens Premium Gold
      Javox
      Szwedzki masowy lager o mocy 5.7%
      (to inne piwo niż to co ma 5% - ponieważ na stronie browaru funkcjonują dwa piwa o różnych woltażach)

Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
      Lacing - trochę było.
      Barwa - złoto.
      Gaz - średni..
      Aromat...
      2024-06-27, 17:54
    • borewicz79
      Winchester Faktoria
      borewicz79
      Witam szanownych forumowiczów
      Jestem tu nowy i przepraszam jeśli zaśmiecam ale nie znalazłem działu szukam piwa. Czy w/w piwo Winchester z browaru Faktoria jest jeszcze do kupienia? Podejrzewam, że nie ale ich strona pokazuje, że tak tylko cos czuję że nie jest aktualizowana.
      2023-09-15, 17:14
    • Javox
      Warka, Warka Export
      Javox
      Wynalazek, który ostatnio nawet wylądował na stole Kopyra

Alko 4.6% (w składzie kukurydza i jęczmień) i mrożone szyszki chmielu.

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
      Lacing - sporo.
      Gaz - średni.
      Barwa - jasne złoto.
      Aromat...
      2023-03-24, 15:42
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...