Mam pytanie - jak wpisać baniaczek 5L Łaskie Żywe do DP? Nie ma takiej pojemności i nie ma takiego rodzaju opakowania. Poradziłem sobie dzieląc gąsiorek na 4 piwa i opakowanie inne, ale to nie oddaje rzeczywistości.
Druga rzecz jak zakwalifikować piwa nabyte na giełdzie czy warsztatach (w sensie gdzie zakupione/otrzymane)? Nie ma takiego wpisu.
Pewnie chcesz nabrać nasz elektronowy móżg browaru na to, że już wypiłeś jakieś piwo, pomimo że godzina którą podajesz znajduje się jeszcze w przyszłości.
Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
Browar Cześć Brat! zaprasza w sezonie w weekendy do swojego firmowego lokalu.
Lokal ma formę ogródka działającego na terenie posesji, na której mieści się browar.
Do dyspozycji mamy hipsterskie stoliki z blatem z płyty paździerzowej w komplecie z ławkami zbitymi z europalet....
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
Leave a comment: