A bo trzeba sobie zmienić czas na letni
U góry masz opcje (symbol klucza) - tam ustawiasz czas GMT+1 i dodatkowo czas letni (+1).
U mnie też było pokićkane z czasem, aż ustawiłem go sobie w w/w sposób. Domyślne wykrywanie czasu nie chciało u mnie zadziałać.
Mam problem z dziennikiem piwnym polegający na tym, że piwo nie dodaje się do list wypitych piw. Być może to problem jednego browaru lub piwa nie wiem, po zatwierdzeniu i odświeżeniu piwo nie dodaje się (Koreb, Żywe niefiltrowane).
Teraz i u mnie jest ok.
Ale godzinkę temu owe okienko z piwami nie otwierało sie mimo wielokrotnych prób , ponownego logowania itp.
Piwko dopisane , więc nie ma już problemu
Czy coś jest nie tak jak trzeba u mnie , czy ogólnie ?
Nie moge wybrać piwa w DP - nie rozwija się lista piw. Wybieram konkretny browar, a w liście piw pojawia się tylko "Wybierz piwo" i nic więcej. Losowo wybierałem kilka różnych browarów i tak samo jest we wszystkich.
Pozostałe listy ( browar, opakowanie, objętość, gdzie zakupione) rozwijają się bez problemu.
Chyba u Ciebie cos nie tak bo ja właśnie przed chwilą wpisałem kolejne piwo i wszystko jest ok
Czy coś jest nie tak jak trzeba u mnie , czy ogólnie ?
Nie moge wybrać piwa w DP - nie rozwija się lista piw. Wybieram konkretny browar, a w liście piw pojawia się tylko "Wybierz piwo" i nic więcej. Losowo wybierałem kilka różnych browarów i tak samo jest we wszystkich.
Pozostałe listy ( browar, opakowanie, objętość, gdzie zakupione) rozwijają się bez problemu.
Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
Browar Cześć Brat! zaprasza w sezonie w weekendy do swojego firmowego lokalu.
Lokal ma formę ogródka działającego na terenie posesji, na której mieści się browar.
Do dyspozycji mamy hipsterskie stoliki z blatem z płyty paździerzowej w komplecie z ławkami zbitymi z europalet....
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
Leave a comment: