Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ziomal-111
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
miałem to samo. W dzienniku jest godzina 20 kiedy u mnie 19 pewnie dlatego ten problem. Ale dlaczego w DP jest godzina pozniej to nie wiemLeave a comment:
-
a wybierasz browar/piwo ponownie jak komunikat przykazał?
jeśli tak i nie działa, poproszę o zrzut ekranu na art[małpa]browar.bizLeave a comment:
-
Nie mogę dodać piwa do DP.
Po wpisaniu wszystkich potrzebnych danych i kliknięciu przycisku "dodaj do dziennika" pojawia się napis:
"1 Nieprawidłowa data/godzina
2 Z przyczyn technicznych wybierz ponownie nazwę piwa z listy"
Dodam, że data i godzina są OK.Leave a comment:
-
od czasu do czasu do bazy wpada wpis z zerową datą spożycia danego piwa, wtedy powstaje taki dziwoląg. jeszcze tego nie poprawiłem u źródła, w Twojej statystyce już powinno być ok.Leave a comment:
-
A ja od kilku dni mam wyzerowane wskaźniki: rozpoczęcie, dni oraz litry, piwa i wydatki na dzieńLeave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaremaliAlbo jestem ślepy albo już zawiany bo nie mogę wklepać w DP piwek z Reginy termin ważnosci 15 VI br.Leave a comment:
-
z tę Reginą to chyba błąd, bo browar jest na www http://www.browar.biz/browary.php?id=22; a jeśli nie to zupełnie bez sensu byłą ją usuwać, bo browar niedawno zamknięty a piwo jeszcze jest w sklepach (na początku roku były informacje, że piwo jeszcze leżakuje)
ostanio przyszła mi do głowy nowa statystyka do dziennika
ilość dni z wypitą rożną objętością piwa;
czyli np ilość dni z objętością:
0-0,5l
0,5-1l
1-1,5l itd
oraz oczywiście dni bez piwaLeave a comment:
-
Albo jestem ślepy albo już zawiany bo nie mogę wklepać w DP piwek z Reginy termin ważnosci 15 VI br.Leave a comment:
-
Pośrednio - trzeba sprawdzać pod kolejnymi browarami (tylko krajowymi), ile którego piwa się wypiło.Leave a comment:
-
Można gdzies sprawdzic jakiego piwa sie wypiło najwiecej ? Nie z jakiego browaru ale konkretnie jakiego piwa. Tylko zeby nie liczyć z wszystkich wypitych piwLeave a comment:
-
Przeglądając statystyki DP zauważyłem że w podsumowaniu tygodniowym rok rozpoczyna się od tygodnia oznaczonego nr 0. Bieżacy rok rozpoczął się od poniedziałku , więc zastanawiam się czy powinień być ten " zerowy tydzień" . Wg moich wpisów trwał on 6 dni od poniedziałku do soboty ( 1-6.01.2007)Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibiW nawiązaniu do dyskusji: http://www.browar.biz/forum/showthre...748#post662748
W zakładce "Browary Krajowe", można wejśc poziom głębiej i sprawdzić jakie i ile piw z konkretnego browaru wypiliśmy. Może coś podobnego możnaby zrobić również w zakładce "Gatunki (piwa krajowe)"Leave a comment:
Leave a comment: