Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    Czy jest jakas szansa na to by godzina spozywania piwa dostosowana byla do strefy czasowej spozywajacego?
    Juz jest.
    Dziekuje ART!
    Twoje

Leave a comment:

• Bombadil13
    replied
    Chciałem zgłosić nową objętość, która nie jest ujęta w Dzienniki- 650 ml (oczywiście można wpisać ręcznie )
    I przy okazji małe pytanko: Gdzie wpisać Królewskie z limitowanej serii LEGIA MISTRZ 2006? Sądząc po parametrach (alk. 6,0%) wpisałem do Warki. Ale czy napewno dobrze uczyniłem?

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Moze to opisze:
    Jesli w tej chwili bede chcial wpisac piwo do dziennika to u mnie jest 19:50 a w DP pokazuje mi sie 1:50 juz nastepnego dnia, wiec zmieniac musze i godzine i date.
    W ustawieniach browar.bizowych mam ustawiony czas GMT -4 i to zgadza sie z moim czasem, czy te ustawienia moga zgadzac sie z pokazujacym sie czasem w DP?

Leave a comment:

• ART
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    Czy jest jakas szansa na to by godzina spozywania piwa dostosowana byla do strefy czasowej spozywajacego, czyli z godzina wygenerowywana z komputera w chwili polaczenia z danego kraju.
    Troche sie zamotalem ale pewnie wiesz o co chodzi ART ?
    jest szansa. chodzi tylko o godzinę którą podajesz przy wprowadzeniu danych?

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Czy jest jakas szansa na to by godzina spozywania piwa dostosowana byla do strefy czasowej spozywajacego, czyli z godzina wygenerowywana z komputera w chwili polaczenia z danego kraju.
    Troche sie zamotalem ale pewnie wiesz o co chodzi ART ?

Leave a comment:

• robox
    replied
    Bardzo interesujące te nowe statystyki. Teraz dopiero widzę, jakie są duże różnice z tymi statystykami dla niecierpliwych

Leave a comment:

• remfire
    replied
    Jestem pod wrażeniem statystyk. Warto było czekać aż ART pozalicza te sesje
    Pomysłów było wiele , więc cieszy to że cześć z nich doczekała się realizacji . Dodatkowo optymistycznie nastraja ten nagłówek "Statystyki nie sa jeszcze kompletne... "
    Ostatnia zmiana dokonana przez remfire; 2006-06-28, 23:30.

Leave a comment:

• kibi
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
    poprawione
    Faktycznie .

Leave a comment:

• ART
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony
    W moich statystykach dwa razy pojawia się browar Zamkowy. Na 6 i 8 miejscu. W każdym przypadku po rozwinięciu, w szczegółach są inne dane. Wygląda na to że obie pozycje powinny byc uwzględnione sumarycznie a z niewiadomych powodów są rozbite na dwie części.
    poprawione

Leave a comment:

• kibi
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony
    W moich statystykach dwa razy pojawia się browar Zamkowy. Na 6 i 8 miejscu.
    U mnie z tym browarem jest tak samo, tyle że na 4 i 6 miejscu.

Leave a comment:

• kony
    replied
    W moich statystykach dwa razy pojawia się browar Zamkowy. Na 6 i 8 miejscu. W każdym przypadku po rozwinięciu, w szczegółach są inne dane. Wygląda na to że obie pozycje powinny byc uwzględnione sumarycznie a z niewiadomych powodów są rozbite na dwie części.

Leave a comment:

• ART
    replied
    błędy zawsze można zgłaszać, przecież się nie obrażę - najwyżej odpiszę że tak ma być

Leave a comment:

• Sokół83
    replied
    ale to chyba jeszcze nie jest ostateczna wersja??

bo jak coś mam pare błedów
    Ostatnia zmiana dokonana przez Sokół83; 2006-06-28, 09:40.

Leave a comment:

• ART
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Falsmile
    przejrzalem posta, i chyba nikt nie takiego problemu z DP jak ja, mianowicie od wprowadzenie prowizorycznych statystyk wyzerowało mi kilka danych : rozpoczęcie, dni, piwa dziennie, litry dziennie i wydatki dziennie

co czynic
    statystyki sprzed 2006.01.11:
    http://www.browar.biz/forum/usercp6.php?nast=stat

statystyki po 2006.01.11:
    http://www.browar.biz/forum/usercp7.php?nast=stat2

Leave a comment:

• ART
    replied
    inna sprawą jest rzetelność wprowadzanych danych - wychodzi na to że jakieś 30 osób wklepało masę Tyskiego jako piwo niepasteryzowane

Leave a comment: