Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
Dołączam do grona teskniących za statystykami marudów.
Właśnie wprowadziłem wszystkie wypite 1 sty - 5 mar klinam i... nic.
Ech szkoda...Ale Perła na pewno prowadzi...
Leave a comment:
-
Ja mam prosbe do ARTa.
Czy moglbys podac dwie daty, najbardziej optymistyczna i najbardziej pesymistyczna, kiedy statystyki beda dostepne. Cos chcialbym wiedziec.Leave a comment:
-
Ja w związku z brakiem statystyk,wbijam piwa ,ale jakoś tak bez przekonaniaNormalnie mi cholercia jasna jest ich "brok" i moich i globalnych i w ogóle
Leave a comment:
-
Wiem że marudze i zawracam głowę , ale jeśli juz będzie się pracowało nad statystykami ...
Do tej pory dostępne były statystyki dla poszczególnych lat prowadzenia DP ( 2004, 2005 itp ) Może dałoby się dołożyć dodatkowo zestawienie zbiorcze dla całego okresu prowadzenia DP ?
To tylko tak sobie głośno pomyślałem . Znikam i już nie przeszkadzam w pracyLeave a comment:
-
się nie mądrkujta, sprawa nie rozchodzi się o opracowanie zapytań do BD, tylko poświęcenia sporej dawki czasu na opracowanie całości.Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggySELECT * FROMLeave a comment:
-
SELECT * FROM
(SELECT Browar, Count(*) AS "szt.", Sum(Pojemność) AS "litry", Sum(Cena) AS "zł"
FROM Dziennik_piwny_2006_wersja_przejściowa
GROUP BY Browar)
ORDER BY litry DESCENDING
Leave a comment:
-
Ja tęsknię bardzo mocno do statystyk. Szczególnie dlatego, że w porównaniu z rokiem ubiegłym lista browarów "spożywanych" jest w moim przypadku prawdopodobnie zupełnie inna. Zdrowie ARTaLeave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfireDrogi ART-cie my doskonale zdajemy sobie sprawę z problemu braku czasu. Doskwiera on chyba każdego z nas , więc nie odbieraj naszych tęsknot jako próby poganiania Cię. My poprostu wspominamy że tęsknimy za statystykami , ale będziemy tęsknic tak długo jak trzeba będzie ....
Niech to będzie taka kolejna nieformalna grupa forumowiczów " Tęskniący statystycy" , częściowo juz ujawiona , a częściowo pozostajaca w ukryciu
Twoje zdrowie drogi ART-cie
Wybacz nam małym, błądzącym, stęsknionym forumowiczomLeave a comment:
-
Drogi ART-cie my doskonale zdajemy sobie sprawę z problemu braku czasu. Doskwiera on chyba każdego z nas , więc nie odbieraj naszych tęsknot jako próby poganiania Cię. My poprostu wspominamy że tęsknimy za statystykami , ale będziemy tęsknic tak długo jak trzeba będzie ....
Niech to będzie taka kolejna nieformalna grupa forumowiczów " Tęskniący statystycy" , częściowo juz ujawiona , a częściowo pozostajaca w ukryciuLeave a comment:
-
gdy znajdę cudowny sposób na zatrudnienie nadwornego programisty, to pewne sprawy będą załatwiane od ręki. tymczasem gdy lwią część utrzymania serwisu muszę organizować z pracy nie związanej z nim, różne rzeczy muszą być wrzucane w kolejkę i są opóźnienia. tak więc proszę o cierpliwość.Leave a comment:
-
Prosze o przyjęcie mojej skromnej osoby do grona tęskniacych za statystykami...Leave a comment:
-
Problem rozwiązałem. Znalazłem dwa puste wpisy z datą 01.01.1970!!! To ciekawostka. Oczywiście je usunąłem.Leave a comment: