Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
Jak wprowadzić do Dziennika piwo z [browaru nieznanego], które jest na liście piw polskich? Na przykład piwo "Rutynowe"? Takich piw, dzięki Dionizosowi, jest coraz więcej!Comment
-
Dziękuję za odpowiedź. Sytuacja jednak nie jest komfortowa! Poza nawias trafia coraz więcej piw.
Czy nie można wprowadzić do listy browarów "Browar Nieznany", do którego byłyby podłączone te wszystkie wynalazki?Comment
-
A trzeba coś z tym zrobić, bo takich przypadków będzie coraz więcej. Wystarczy zresztą decyzja, bo przecież potrzebne mechanizmy już istnieją.Comment
-
Mam nadzieję, że sytuacja ulegnie jednak zmianie!. Bez tego wszelkie zestawienia i statystki będą w pewnym stopniu zafałszowaneComment
-
Comment
-
Comment
-
Taaaa, przeglądarkę.
Tę przeglądarkę https://play.google.com/store/apps/d...5uaWtwaXdueSJdVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Taaaa, przeglądarkę.
Tę przeglądarkę https://play.google.com/store/apps/d...5uaWtwaXdueSJdComment
-
Zapewne było to już poruszane, ale nie mam czasu ani chęci przekopywać się przez 25-stronnicową dyskusję
Czy dało by się częściej aktualizować bazę piw? Wpisując na bieżąco dane do dziennika rzadko wracam do poprawiania piw - a coraz częściej jest tak, że piwo już od przynajmniej tygodnia jest w sprzedaży, a w DP brak (ostatni przykład - pszenica z Ursa Maior).Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Może by i dało, ale nie zawsze jest na to czas. A może sam chciałbyś się tym zająć? Ostatnio nawalam z aktualizacją, więc będzie lepiej dla wszystkich jak ktoś nowy, z zapałem, przejmie pałeczkę.Last edited by Pendragon; 2013-10-07, 17:01.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Zapewne było to już poruszane, ale nie mam czasu ani chęci przekopywać się przez 25-stronnicową dyskusję
Czy dało by się częściej aktualizować bazę piw? Wpisując na bieżąco dane do dziennika rzadko wracam do poprawiania piw - a coraz częściej jest tak, że piwo już od przynajmniej tygodnia jest w sprzedaży, a w DP brak (ostatni przykład - pszenica z Ursa Maior)."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Dyczkin zgłasza gotowość Tekst od teraz to: piwo gotowe do hejtuVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
Comment