uuu takie poważne błędy... szkdoa że tak późno wyszło. dzisiaj będą łatki
O żesz...... za rzadko zaglądam do tego tematu. Nie zwróciłam na to uwagi i juz się martwiłam, ze tak duzo piję Oczywiście zmiany wstecz pi razy drzwi
Lekkie zaburzenia w statystykach będą.
Chyba wszyscy wiedzą jakie trudności napotykamy czasami przy ustaleniu browaru z którego pochodzi piwo ( mowa oczysiście przede wszystkim o piwach z CP i GŻ) .
Nasuwa się więc pytanie czy nowy DP będzie pozwalał w jakiś sposób rozwiazać ten problem . Czy browary z danej grupy piwowarskiej zostana powiązane , lub zostaną wydzielone w danej grupie te piwa które są np. produkowane w kilku miejscach lub nie ma pewności gdzie są produkowane ?
U mnie ta objętość "niestandardowa" raz się zapisuje dobrze, a innym razem DP wstawia 500 ml... Nie potrafię wykryć reguły - dziś wpisałem 330, wyszło 500; wpisy czwartkowe były OK; w poniedziałek też nieprawidłowe. Rozbieżności występują przy piwach domowych, wszystkie krajowe są dobrze...
Albo ja jestem jakiś głupi (pewnie tak) albo nic nie działa. Włąsnie zorientowałem się, że nieważne jaką objętość wpiszę to i tak ustawia się 500 ml czyli po wpisaniu piwa muszę jeszcze raz wchodzić w nie i edytować aby uzyskać właściwą liczbę. Szkoda tylko, że mam już wpisanych sporo piw i teraz nie pamiętam ile tego było np.: w Bierhalle
Gdy wpisałem objętość niestandartową (650ml) w dzienniku została zapisana objętość 500ml. Mozna to poprawić edytując wpis, ale chyba taki sposób wpisywania nie jest zamysłem autora.
Nie działa u mnie opcja "kolejne piwo takie samo".
Po zaznaczeniu kwadracika "kolejne piwo takie samo" i kliknięciu "dodaj do dziennika", zapisało się pierwsze piwo. Czyli ok.
Pojawiła sie strona formularza z danymi własnie zapisanego piwa. Czyli dalej ok.
Po kliknięciu "dodaj do dziennika" piwo nie zapisało się. A to już nie ok!
Musiałem wpisać ręcznie od nowa. Niby to nie jest duży problem, ale jednak jakiś tam błąd to jest, więc go zgłaszam.
Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
Browar Cześć Brat! zaprasza w sezonie w weekendy do swojego firmowego lokalu.
Lokal ma formę ogródka działającego na terenie posesji, na której mieści się browar.
Do dyspozycji mamy hipsterskie stoliki z blatem z płyty paździerzowej w komplecie z ławkami zbitymi z europalet....
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
Leave a comment: