Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• ART
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
    Nie zgadza się w statystyce LITRY DZIENNIE - wykazuje mi ZERO, przy wpisanych prawie 13-tu litrach ogółem, za ten rok.
    nie zgłaszajcie mi może na razie więcej info o błędach w statystyce sumarycznej - już przecież o nich wiem - co zaznaczyłem wyżej w niniejszym temacie - bardziej wiedzieć przez to nie będę a temat staje się przez to bardziej zagmatwany Niedługo będą poprawki.

Leave a comment:

• cyborg_marcel
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy
    tak zrobiłem działa
    Na tym polega zdalne sterowanie Cyborga
    Nie wiem, ja się dziwię, bo mój dziennik działa bez zarzutu i wszystko jest wyświetlane tak, jak trzeba bądź tak, jak sobie ustawiłam.
    Ostatnia zmiana dokonana przez cyborg_marcel; 2006-01-19, 14:39.

Leave a comment:

• arzy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
    Nie wiem, może zaznacz i odznacz jeszcze raz? U mnie wszystko działa ok, a przecież Ty też jesteś Premiumem, więc teoretycznie powinniśmy mieć te same parametry...
    tak zrobiłem działa

Leave a comment:

• adam16
    replied
    Nie zgadza się w statystyce LITRY DZIENNIE - wykazuje mi ZERO, przy wpisanych prawie 13-tu litrach ogółem, za ten rok.

Leave a comment:

• adam16
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
    opcja z wpisem "Inne krajowe" niż te wyświetlane na liście - jednak będzie. tyle że dotarcie do niej będzie na tyle uciążliwe żeby ludki nie chodzili na łatwiznę bo wtedy DP i statystyki będzie można o kant gara zaciernego rozbić.
    Niech, choćby nie wiem jak uciążliwa, ale... niech jest.

Leave a comment:

• ART
    replied
    opcja z wpisem "Inne krajowe" niż te wyświetlane na liście - jednak będzie. tyle że dotarcie do niej będzie na tyle uciążliwe żeby ludki nie chodzili na łatwiznę bo wtedy DP i statystyki będzie można o kant gara zaciernego rozbić.

Leave a comment:

• adam16
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
    Mam ten sam problem
    Jeszcze raz zapytam - co mam zrobić z wypitym porterem z Warszawy?
    Nie można by dodać obok browarów krajowych, zagranicznych i domowych zakładki ZAMKNIĘTE albo dodać w krajowych opcji ZAMKNIĘTE lub poprostu INNE? Bo w naszych zapasach mamy trochę porterów których już nie ma na rynku.
    Chyba że odpowiedź na takie pytanie już padła a jeno jam ślepy
    Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2006-01-19, 12:25.

Leave a comment:

• cyborg_marcel
    replied
    mam zaznaczoną godzinę i godzina wyskakuje na formularzu, zeruje się w przypadku dodawania tych samych piw z tzw. automatu
    aha, mam zaznaczone, ze chcę aby kolejne piwo wskakiwało po 45 minutach
    Nie wiem, może zaznacz i odznacz jeszcze raz? U mnie wszystko działa ok, a przecież Ty też jesteś Premiumem, więc teoretycznie powinniśmy mieć te same parametry...

Leave a comment:

• arzy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
    Arzy> trzeba w ustawieniach sobie zaznaczyć, że chcesz godzinę - mi się godzina wyświetlała, a potem jak odhaczyłam, to każde piwo, które wpisuję ma domyślnie godzinę 00:00 (Jakby wszyscy pili piwo tylko o północy, to by ciekawie na świecie było... )
    mam zaznaczoną godzinę i godzina wyskakuje na formularzu, zeruje się w przypadku dodawania tych samych piw z tzw. automatu
    aha, mam zaznaczone, ze chcę aby kolejne piwo wskakiwało po 45 minutach

Leave a comment:

• Sokół83
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
    Przykład 1: piwo z C.K. raz jest, raz nie ma.
    browary restauracyjne można pominąć bo wiadomo że oni zmieniają asortyment co chwile

co do pozostałych przykładów to wydawało mi sie że jasno sie wyraziłem, że akutalizację listy można by robić przy okazji listy piw do konkurusu piwnego a nie co miesiąc; chodzi mi o to żeby odpadły piwa nieprodukowane ponad rok, a nie sezonowo

Leave a comment:

• cyborg_marcel
    replied
    Starałem się śledzić ten wątek, ale zawsze mogłem to przeoczyć:
    gdy dodaje kolejne piwo takie samo wyskakuje przy nim godz. 00.00
    Arzy> trzeba w ustawieniach sobie zaznaczyć, że chcesz godzinę - mi się godzina wyświetlała, a potem jak odhaczyłam, to każde piwo, które wpisuję ma domyślnie godzinę 00:00 (Jakby wszyscy pili piwo tylko o północy, to by ciekawie na świecie było... )
    Ostatnia zmiana dokonana przez cyborg_marcel; 2006-01-19, 10:20.

Leave a comment:

• jasiu_piwosz
    replied
    Dzięki - to działa.

Leave a comment:

• Bombadil13
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz
    Mój dziennik działa od 11 stycznia poprzednie wpisy do 11 nie istnieją.
    Tych z 2005 roku też niema.
    Jasiu spróbuj kliknąć na ten duży napis u góry, podkreślone DP
    Tam znajdziesz piwa które uciekły

Leave a comment:

• jasiu_piwosz
    replied
    Mój dziennik działa od 11 stycznia poprzednie wpisy do 11 nie istnieją.
    Tych z 2005 roku też niema.

Leave a comment:

• Bombadil13
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT
    To znowu ja, wiem że jestem upierdliwy, ale zgłaszam, iż średnią wydatków dziennie też coś źle liczy. U mnie się nie zgadza.
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
    A ja mam chyba skopane "wydatki ogółem" coś te cyferki sa za duże A co dopiero będzie na koniec roku
    Cos mi sie wydaję, że to nie tylko mój problem, ale także większości forumowiczów.
    ART zrób coś z tym, Ty wszystko możesz!
    Widzisz ART, a nie mówiłem! Tylko, że u mnie wszystkie wydatki są za duże

Leave a comment: