To znowu ja, wiem że jestem upierdliwy, ale zgłaszam, iż średnią wydatków dziennie też coś źle liczy. U mnie się nie zgadza.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
A ja mam chyba skopane "wydatki ogółem" coś te cyferki sa za duże A co dopiero będzie na koniec roku
Cos mi sie wydaję, że to nie tylko mój problem, ale także większości forumowiczów.
ART zrób coś z tym, Ty wszystko możesz!
Widzisz ART, a nie mówiłem! Tylko, że u mnie wszystkie wydatki są za duże
Witam wszystkich.
Tak sie składa, że to moja pierwsza wypowiedź na forum (jakoś taki małomówny jestem ) i od razu wymagania .
Sprawa dotyczy nowego dziennika i listy browarów, piw.
Może jestem mało spostrzegawczy albo źle szukam ale nie mogę odnaleźć w nowym dzienniku Królewskiego z Browarów Warszawskich, a że zdarza mi sie popełnić kilka tych piw w miesiącu - to mogłoby sie pojawić.
Ewentualnie sprawe rozwiazuje dodanie opcji samodzielnego wpisu pod postacią "inne".
A jak możesz znależć Królewskie z Warszawy jak browar jest zamkniety od półtora roku?
Obecne Królewskie warzone jest w Bydgoszczy (Kujawiak)
Witam wszystkich.
Tak sie składa, że to moja pierwsza wypowiedź na forum (jakoś taki małomówny jestem ) i od razu wymagania .
Sprawa dotyczy nowego dziennika i listy browarów, piw.
Może jestem mało spostrzegawczy albo źle szukam ale nie mogę odnaleźć w nowym dzienniku Królewskiego z Browarów Warszawskich, a że zdarza mi sie popełnić kilka tych piw w miesiącu - to mogłoby sie pojawić.
Ewentualnie sprawe rozwiazuje dodanie opcji samodzielnego wpisu pod postacią "inne".
Problem zapewne dość marginalny, ale jest.
Czy będzie jakaś możliwość wposania do DP piwa z browaru już nieistniejącego? Wczoraj piliśmy Portera z Browarów Królewskich i nie wiem jak go wprowadzić.
Podobnie z piwami już nie warzonymi przez istniejące browary np. stary Porter Medalista z Jędrzejowa - na razie wpisałem go jako normalny "współczesny" porter z tego browaru, ale mam wątpliwości czy to aby na pewno to samo piwo.
W piwnicach forumowiczów czai się pewnie jeszcze kilka takich niespodzianek, czy jest więc jakaś furtka do wprowadzenia ich do DP?
Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
Browar Cześć Brat! zaprasza w sezonie w weekendy do swojego firmowego lokalu.
Lokal ma formę ogródka działającego na terenie posesji, na której mieści się browar.
Do dyspozycji mamy hipsterskie stoliki z blatem z płyty paździerzowej w komplecie z ławkami zbitymi z europalet....
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
Leave a comment: