Bardzo sie cieszę ze zmian w DP. Zdaje sobie sprawę że wyprostowanie niedociągnięc wymaga czasu , więc nie zamierzam teraz marudzić. Bardzo brak mi jest jednak moich wpisanych wcześniej piwek. Poprostu jakos tak tęsknie za nimi
Kiedy ewentualnie będę miał szansę je zobaczyc w moim DP ?
Znalazłem buga
W przypadku browarów do których są przypisane piwa o długich nazwach (choćby Ciechanów), mam problemy z otwarciem listy piw bo przycisk służący do jej rozwijania wjeżdża mi na link "Statystyka". Problem występuje w Firefoksie 1.5.
A ja mam chyba skopane "wydatki ogółem" coś te cyferki sa za duże A co dopiero będzie na koniec roku
Cos mi sie wydaję, że to nie tylko mój problem, ale także większości forumowiczów.
ART zrób coś z tym, Ty wszystko możesz!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Tak robię i dalej to samo.
włącz sobie zatem obsługę javascript w swojej przeglądarce dla Browar.biz jeśli masz taką możliwość. dlatego pewnie nie działają tobie też "klikalne" mordki.
w stosownym czasie postaram się też dodać jako taką funkcjonalność dla przeglądarek z wyłaczonym javascriptem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Nie mogę w dalszym ciągu po wbiciu browaru krajowego,wbić piwa.Mam w dalszym ciągu nieaktywne.Być może to ja mam problem z kompem,gdyż był zawirusowany.Nie mogę też wbijać mordek,ani nie są aktywne linki,wielkość liter etc.
I "zmiany parametrów piw" z "Dziennikeim Piwnym" sie przestawiły
Życzę powrotu do normlaności. Jeśli usunąłęs wirusy to chyba nie powinno być problemów.
Nie mogę w dalszym ciągu po wbiciu browaru krajowego,wbić piwa.Mam w dalszym ciągu nieaktywne.Być może to ja mam problem z kompem,gdyż był zawirusowany.Nie mogę też wbijać mordek,ani nie są aktywne linki,wielkość liter etc.
Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
Browar Cześć Brat! zaprasza w sezonie w weekendy do swojego firmowego lokalu.
Lokal ma formę ogródka działającego na terenie posesji, na której mieści się browar.
Do dyspozycji mamy hipsterskie stoliki z blatem z płyty paździerzowej w komplecie z ławkami zbitymi z europalet....
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
Leave a comment: