Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
Zmiany bardzo dobre! Chociaż ja nigdy nie narzekałem, lubiłem zawsze wpisywać te wszystkie rubryczki nawet gdy po jakimś czasie niewypełniania miałem po 20-30 pozycji do dodania. Ale bardzo dobrym pomysłem jest to wybieranie piw z listy ale również jestem za dodaniem pola do ręcznego wpisywania. Bardzo dobry jest też podział na zagraniczne z wyborem kraju i domowe. Teraz czekam na powrót statystyk. Już nawet mi się sniło że coś się stało i statystyki od początku szlag trafiłTo był straszny sen-widać już w dziennikową paranoje popadłem całkowicie
Leave a comment:
-
U mnie nie działa jedynie wyświetlanie: litry dziennie, cały czas jest na zero a 16 piw w tym roku wypiłem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83no właśnie mogła by być opcja inne przy nazwie piwa i miejsce na wpisanie nazwy - tak jak było z browarami zagranicznymi w poprzednim dziennikuOstatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-01-13, 12:10.Leave a comment:
-
Wcześniej pisał o tym becik. Domagam się możliwości wpisywania piwa "z ręki". Piłem bocka w Bierhalle i co ?!Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa w wypadku swojego piwa domowego pisałem przy pierwszym wypitym piwie z nowej warki całkowity koszt wytworzenia, bo inaczej nie mógłbym tego spamiętać.Leave a comment:
-
JAckson> ale Artowi chyba chodziło o szacunkowy koszt wytworzenia tej ilości piwa, którą umieszczasz w dziennikuOstatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2006-01-13, 10:29.Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW ustawieniach występuje taka informacja:
"Możesz ograniczyć liczbę danych do wprowadzania w formularzach. Odznaczenie danego elementu spowoduje że nie będzie się pojawiał (także w statystykach)."
"Odznaczenie" chyba oznacza odklikanie istniejącego ptaszka?
A tym czasem ptaszków nie ma, kwadraciki puste. Ja wiem, blondinka jezdem, ale mnie to zdezorientowało i najpierw odhaczyłam pola, których nie chcę, żeby po powrocie do dziennika stwierdzić, że pola, których nie chcę, są, a te, które chcialam, zniknęły).
Leave a comment:
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonAby było na temat - przy piwie domowym jest opcja 'Szacunkowy koszt wytworzenia'. Nie da się wpisać więcej niż 99,99zł. A zdażyło mie się parę razy przekroczyć 100.W sumie to drobiazg i w zasadzie można tego nie zmieniać....
).
Leave a comment:
-
Wielkie dzięki dla ARTa za pracę nad DP
Dopóki DP nie działa w pełni trudno mi go ocenić. Jednak wygląda na to, że wiele propozycji zmiany zostało uwzględnione.
Aby było na temat - przy piwie domowym jest opcja 'Szacunkowy koszt wytworzenia'. Nie da się wpisać więcej niż 99,99zł. A zdażyło mie się parę razy przekroczyć 100.W sumie to drobiazg i w zasadzie można tego nie zmieniać....
Możliwość wybierania piwa z listy jest bardzo fajne (pragnąłem tego) jednak opcja wpisania z ręki nazwy piwa w pewnych przypadkach może być użyteczna.
Leave a comment:
-
czy moze byc objetosc 355?
co drugie piwo pije wlasnie takie
no i US pint 474 to te pozostale co pijam
Leave a comment:
-
W ustawieniach występuje taka informacja:
"Możesz ograniczyć liczbę danych do wprowadzania w formularzach. Odznaczenie danego elementu spowoduje że nie będzie się pojawiał (także w statystykach)."
"Odznaczenie" chyba oznacza odklikanie istniejącego ptaszka?
A tym czasem ptaszków nie ma, kwadraciki puste. Ja wiem, blondinka jezdem, ale mnie to zdezorientowało i najpierw odhaczyłam pola, których nie chcę, żeby po powrocie do dziennika stwierdzić, że pola, których nie chcę, są, a te, które chcialam, zniknęły
Możnaby to ewentualnie zmienić na : "Możesz ograniczyć liczbę danych do wprowadzania w formularzach. Zaznacz tylko te pola, które chcesz, żeby się ukazywały w dzienniku" albo "difoltowo" wstawić w okienka ptaszki
To oczywiscie pierdoła, ale staram się pomócLeave a comment:
-
pozwolę sobie jeszcze zaczekać na dalsze uwagi, zanim hurtowo zajmę sie odpowiedziamiLeave a comment:
-
Podoba mi się nowy dziennik, faktycznie jest intuicyjny. I jako statystykolub mogę z chęcią wypełniać wszystkie rubryczkiAle nie chce mi się na nowo wpisywać piw z tego roku, poczekam aż same się przeniosą... Niemniej przyłączę się do opinii że powinna być możliwość ręcznego wprowadzenia piwa któtrego nie ma na liście.
Leave a comment: